Lite mat
Ja, det har ju blivit lite middagar också...
Panerad aubergine med bulgur och tomatsås. Bulgur är underskattat, det är gott tycket jag. Jag kokar den alltid i buljong!

Och wok med tofu och ris. Enkelt och gott.

Savoykålsdolmar med quornfärsfyllning, smörstekta kantareller, kokt potatis, sås och svartvinbärsgelé. Lite mer stök med denna rätt men det är det värt och jag gillar att göra kåldolmar. Men man ska göra det en helg när man har lite mer tid.

Panerad aubergine med bulgur och tomatsås. Bulgur är underskattat, det är gott tycket jag. Jag kokar den alltid i buljong!

Och wok med tofu och ris. Enkelt och gott.

Savoykålsdolmar med quornfärsfyllning, smörstekta kantareller, kokt potatis, sås och svartvinbärsgelé. Lite mer stök med denna rätt men det är det värt och jag gillar att göra kåldolmar. Men man ska göra det en helg när man har lite mer tid.
Kommentarer
Postat av: Jeanna
Allt ser jättegott ut! =o)
Hur länge har du varit vegetarian?
Postat av: Anonym
Jeanna: Vad roligt att du tycker det! Jag har varit vegetarian i 16 år. Jag äter mjölk och ägg nu, tidigare har jag uteslutit mjölk av hälsoskäl men nu använder jag en del mjölkprodukter också.
Postat av: Jeanna
En fd till mig som jag var tillsammans med för 8 år sedan var vegan och då åt jag med mycket veganmat. Sedan har jag själv varit vegetarian ett tag i mitt liv, men det är länge sedan nu... Jag har funderat på att bli det igen, men liksom inte riktigt fått tummarna ur...
Trackback