Till salu: äppelgrönt halsband

Jag har sytt ett för litet halsband - så blir det ibland! Kanske kan det passa någon annan! Det är 23 cm och ganska tight - så en mindre italienare skulle passar perfekt! ;-) Maila mig vid intresse!

 Pris: 200 kr

Konjak och koppar

Nu har jag sytt klart halsbanden som ska vara priser vid utställningen i Ronneby senare i sommar! Jag hoppas att de som vinner blir nöjda med sina halsband! Det tog ett tag att välja hur de skulle se ut - men till sist valde jag kombinationer som jag aldrig gjort förut och som jag tror kan passa de flesta hundar.

  
Konjaksbrunt skinn med kopparfärgat band och små marinblå detaljer. Detta band har jag gjort i marinblått tidigare! Sen ett sandbeige halsband med band i guld, grönt och mörkbrunt.

Inför höst och kallare väder

Här är lite olika kombinationer som skulle passa fint till olika täcken! Det här är tyger som jag har hemma!

    
1. Skogsgrönt och ljusare mild grön samt matchande kamo-tyg till detaljer (polo och bröstkorgsskydd).

2. Mörkgrön fleece samt samma färg i bävernylon. Samma färg finns även till mudd. Matcha med kamotyg i samma gröna färg eller ärtgrön fleece.

3. Samma gröna tyger med mudd till.

4. För den vågade och färgglada! Gult bävernylon med matchande fleece eller varför inte lila med gula hjärtan!

   
1. Nougat brunt och mörkbrunt.

2. Bävernylon i färgen stone som är gråbeige - passar till brun teddy eller kamo-tyg.

3. Samma bävernylon men till petrolblått eller kamo-tyg i andra färger.

4. Samma bävernylon men här till vinröd teddy och fleece. Eller varför inte ett vinrött täcke med fleece på utsidan och teddy på insidan.

 Nu har jag även skinn i silverfärg hemma!


Nya sidentyger

Nu har jag gått igenom mina lager litegrann och inventerat samt handlar hem lite nya tyger. Det blev inte så mkt den här gången och en del är till t ex kuddar här hemma. De har haft rea nu så jag passade på att köpa lite fina tyger i satin som jag gillar.

   
Rött, turkos, lila/svart och svart/guld. Matcha med skinn eller vändsytt med fleece. 
 
Det finns även en del äldre tyger kvar!
   

Halsband till salu

Jag har idag gjort en liten rensning i vår halsbandslåda och bestämt mig för att sälja nedan halsband! De små har Sigge vuxit ur, så de är för små. Jag är inte den som slänger saker som fortfarande är fina och går att använda så jag hoppas de kan komma till glädje för någon annan liten hund. Maila mig om du är intresserad av något av halsbanden!

1. Beige med brunt band, stl 21-22 cm
2. Brunt med multifärgat band, stl 21-22 cm
3. Grått med multifärgat band, stl 25 cm
4. Svart med turkos band, stl 25 cm
5. Dubbelt svart med rött band, stl 26 cm

Halsbanden kostar 120 kr styck, inkl frakt. Ord.pris är 230 kr. Frakten är på 20 kr, om du vill köpa två halsband så kostar det 220 kr totalt. Maila mig på linneasandstedt@hotmail.com  

Uppdaterat 110730 - nr 2 och 3 är sålda!

Agilityträning i juli

Ikväll hade jag bestämt med Mia på klubben. Fint väder var det och nästan tomt. Hon hade med sig sin staffe som var jättebusig, så för Mia blev det inte så mycket träning ikväll tyvärr. Men vi tränade för fulla muggar och jag är så nöjd och stolt över mina killar! Beckham hade jättebra flyt och var superduktig, speciellt efter att de hade slutit skjuta på andra sidan sjön. Mia hjälpte oss att träna platten och det gick jättebra. Vi fick t o m igenom Sigge! Sigge har utvecklats så otroligt mycket de här månaderna ute på BK. Sigge har varit lite okoncentrerad ett par gånger nu på träningarna men ikväll var han på g igen. Härligt! Vi tränade lite balans också, och till sist gick han balansen helt själv! Jag är jättetstolt över honom att han äntligen vågade det!

    
Det blir ju lite arrangerat ibland... men men... eftersom jag fotar så hamnar jag inte vi på bild, så jag är glad för den hjälp jag fick av Mia idag! För att få bra bilder behöver man ta massor av bilder!

    
Även om det inte är perfekt skärpa så är det kul att se bilderna, få känslan av farten osv.

    
Lite urklipp också, Beckham gör sig bra på bild! =) Får se om jag kan få till lite bilder på Sigge nästan gång!

RSS 2.0