Tänkvärda ord

"Människor kommer att glömma bort vad du sagt
och saker du gjort,
men de kommer aldrig att glömma
hur du fick dem att känna sig
."

Nya halsband

Helgen som var sydde jag några nya halsband, jag hann inte med alla men allt är nålat och mätt och klippt så det är egentligen bara till att sy. Jag ska sy varsitt nytt halsband till Beckan och Sigge - med band från New York i dubbelt skinn! Sigge ska också få ett eget halsband i grönt siden! De kommer att bli jättefina!

Men som sagt, i helgen sydde jag till andra hundar! Bland annat två whippettikar!
 Och så här fina blev dom: 
 
Zagha                                 Skye

Båda hundarna kommer från kenneln Silky Socks!

Vill du se fler halsband? Besök min hemsida: http://www.freewebs.com/thewhitecarnation
Jag syr efter önskemål! Välj Fotogallerier om du vill se fler bilder!


Äntligen lite fina närbilder

Äntligen har jag fått några bra närbilder på Sigge. Han är inte så lättfotad... (hehe)... eller lättflörtad precis. Men se här så fint ansikte han har:

 

Täcken

Nu kommer äntligen lite nya bilder på täcken! Jag har sytt ett nytt reflextäcke så både Beckan o Sigge har varsitt när det springer lösa här i området. Sen har jag fått massa fina bilder av Lina på söta Vintra i sitt nya täcke plus ett annat täcke som jag sydde om till Vintra för länge sen. Det var för kort så jag sydde på en extra del bak samt reflexer. Ursprungsbilden finns på hemsidan, under ändringssömnad. http://freewebs.com/thewhitecarnation

 Eftersom det gula tyget är ganska känsligt så valde jag att sy hela mag/bröstdelen i svart bävernylon. Limegrönt fleece på insidan.

  

RSS 2.0