David Eugene Edwards

Första helgen i december hade vi bokat in oss i Malmö för att gå på konsert. Malmö bjöd inte på sitt bästa väder och det var kallt och blåsigt när vi kom ner med tåget - snöblandat regn tog emot oss och jag var glad att jag tog med mig två par byxor! Vi började med att checka in på hotellet  och sen tog vi oss en kort bit bort till Agnez Café och åt lunch där. Det var ett mysigt ställe och vi fick en god lunch! Därefter gick vi en sväng på stan och shoppade lite, det blev lite gott te bland annat - det kan man ju aldrig ha för mycket av. OM jag hade vetat att en av mina favoritbutiker skulle lägga ner i Växjö hade jag shoppat på Joy - men tyvärr visste jag inte det då... Vi var även en bit bort och besökte en livsmedelsaffär med bara vegetarisk mat och mycket ekologiskt. Jättekul - för jag har aldrig varit i en sådan butik tidigare och jag önskar att vi kunde köpt med oss massor av mat hem - men det var ju lite svårt den här gången, minst sagt. Vi softade sedan lite på hotellet innan vi gjorde oss iordning och tog oss bort till restaurangen som Andreas kompisar här nere hade bokat. Vi var ett sällskap på sex personer och hade en trevlig middag! Sen var det dags för kvällens höjdpunkt på Palladium. Jag ska erkänna att jag inte har lyssnat speciellt mycket på varken 16 horse powers eller David Eugene Edwards - men det var en fantastisk konsert - så mäktig och stämingsfull. Jag skulle lätt gå och lyssna igen. Tack och lov fick med med oss en bit hem - det fanns en särskild bok som såldes med en skiva med 6 låtar - halleluja. Så himla bra! De här bilderna har jag inte tagit själv utan jag har fått dem av en av de andra som var med!   
  
Efter konserten gick vi till en mysig pub där vi satt och pratade, tog en öl eller en irish coffe. En mycket trevlig kväll! Hotellet som låg väldigt bra hade världens bästa frukost - den var helt fantastiskt. Det fanns praktiskt taget allt och det var så gott! Ekologisk fil, surdegsbröd och ekologiskt ägg samt lite frukt och te blev en kanonstart på dagen!

Grått och smalt

Jag har även sytt varit nytt halsband till hundarna - tyvärr blev Sigges för tight så jag ska fixa till det så han kan använda det. Beckham fick ett smalt halsband med ljusgrå fleece och band i grått och orange.  Det här bandet köpte jag i New York 2008, på Daytona Trimmings - en underbar butik för en bandälskare som jag!

Röd bäver

Tidigt i höstas bestämde jag mig för att mina egna hundar skulle ha varsitt nytt bävernylontäcke med teddyinsidan - bitarna låg utklippta och färdiga i månader.... Men nu är iallafall båda klara sedan ett bra tag tillbaka. Det blev jättebra och jag är nöjd med båda!

 
    
Eftersom Sigge som synes inte gärna ställer upp sig så fick Beckham hoppa in som modell! =) Ja ni ser ju själva på mittenbilden hur det blir när Sigge ska fotograferas...


Beckham fick täcke i petrol som är en av mina favoritfärger! Rött är också en favoritfärg och Sigge passar allra bäst i rött tycker jag.

RSS 2.0