Liten bildkavalkad

 Syns det att vi varit lite olydiga här?
 Sigge och hans öron som lever sitt eget liv.
 Beckan sover som bekant i sängen, här valde han även att använda huvudkudde.
 Sigge sover. Så söt!


Tandlös...och härliga helgpromenader

Jaha, det var ett tag sen jag uppdaterade här. Jag har haft så mkt att göra och tiden går så snabbt. Ska försöka ändra på det. Iallafall, vi har haft en härlig helg. Igår var vi iväg med hundarna pappa o jag, vi skulle för sista gången i år försöka hitta lite trattkantareller. Och jag kom på den eminenta idén att ta med hundarna. De har varit med två gånger förrut, men på hemmaplan på lite kortare rundor. Nu var det alltså dags för den riktiga storskogen. De älskade det och även om vi inte hittade så särskilt mycket svamp att skryta om fick vi en härliga runda i skogen och hundarna tycker det är superkul att följa med och springa runt i skogen i sina reflexvästar. Tyvärr blev det inga bilder. Härlig dag!

Idag har jag träffat Malin och staffarna och vi gick i Bokhultet på en långrunda. Det regnade men var kul att träffa Malin och vi fick en bra promenad. Eftersom det regnade blev det inga bilder härifrån heller, synd. Men så här det ibland.

Iallafall när jag kom hem bestämde jag mig för att ta tag i att byta lakan - och vad hittar jag då???

En liten tand.
Ve och fasa.

Jag förstod ju vems den var. Och ja, Sigge har nu tappat sin första framtand nere. Hela tanden var ute, och inget svullet eller något blod. Så det var bra. Jag behövde inte göra något enligt jourhavande veterinär. Så nu är det bara ett hål där. Undrar hur länge den andra tanden jämte får sitta?
 Liten tand och litet örhänge. Jag vet inte om ett jämförelse objekt behövdes här?!
 Tomt =(
 Sigge deppar.
 Beckan tröstar lillebror.

Nya tyger

Nu har jag beställt nya tyger. Det tog lite tid, det finns ju så mkt fint och så hittar jag massa annat på vägen. Det blev iallafall Koboltblått regntyg och fleece, rött regntyg och fleece i orange och petrol. Sen beställde jag även två tyger med vackert mönster som jag har tänkt mig som kuddar. Det är så kul att handla tyger! Kanske att mosaiktygerna blir hundhalsband också... vem vet?

  Kobolt
  Aqua, mosaikmönster
 Rött mosaikmönster

Sen hittade jag lite annat fint, hade jag haft en tik hade det kanske blivit ett prickigt regntäcke med rosa insida... tänk vad fint! =) Eller kanske ett lila bävernylontäcke med mörklila insida!! Eller - ett lila kinahalsband...
Sen gillade jag verkligen det här prickiga fleecetyger, jättesött!

   
 Sen tänkte jag bara tala om att jag har lite lila fleece hemma just nu, ungefär som denna lila, men utan prick. Det räcker till ett fleecetäcke om någon skulle vara intresserad! =)

RSS 2.0