Fina bilder

På Växjö internationella utställning träffade jag Anna och Elton, Rebecka och Jalla och Camilla - som är såå duktig på att fota! Det var trevligt att träffa folk och kolla in fina hundar! Beckham och Sigge var med och vi var helt slut när vi kom hem...

  

Paprika och konjak

Nej, det är inte ett matinlägg utan mina två nya favoritfärger det handlar om. För ett tag sedan gjorde Rebecka ett nytt bärnstenshalsband till Beckham och som tack har hon nu fått ett halsband till Alva! Jag passade samtidigt på att sy ett nytt halsband till Sigge och klippa ut lite material till fler nya halsband till mina killar. Jag har även fått hem lila bävernylon och fleece som ska bli ett taxtäcke till Fanny - min svägerskas tax!

  Röd polo

Här kommer nu bilder på vår nya röda polo-tröja! Och den gör minsann ingen besviken! Den var lika fin som på bilderna och satt utmärkt på Sigge! Jag är så nöjd med den! Anki som stickat tröjan har varit så trevlig att ha och göra med och jag skulle gärna beställa från henne igen! Jag kan varmt rekommendera henne! Vill ni också köpa en tröja av Anki så gå in här: http://ankishundklader.se/ och hänvisa gärna till att ni fått tipset av mig! ;-)

    

Polotröja till salu

Anki stickade två tröjor - så den ena är till salu! Här kommer bilder på den! Kontakta Anki om du är intresserad av den och vill veta mer! Den kostar 450 kr inkl frakt och emballage. Det är ett mjukt ullgarn (Nepal) i polotröjan. Uppge gärna att du fått tipset från mig! =)

Bilder från: http://ankishundklader.se/ 

Hennes mail: ankij5@hotmail.com

  

Polotröja

Tidigt i höstas bestämde jag mig för att anlita en professionell att sticka en tröja åt Sigge. Han har en tröja som jag stickat - men passformen är inte helt 100. SÅ nu tänkte jag att jag beställer en tröja av någon som faktiskt kan sticka! =) Sagt och gjort - nu är den på väg och jag har fått så bra hjälp och service och tröjan är helt gudomligt snygg. Nu håller jag tummarna att den ska sitta bra också! Här finns Ankis sida: http://ankishundklader.se/


   

Jag är verkligen imponerad och mönstret blev så fint!


RSS 2.0