Vårinspiration

Var tvungen att kolla runt lite bland mina favorit online tygbutiker - för det var ett tag sen! Och jag hittade en del nya tyger som var fina och lite roliga!

  
Varför inte lite ceriserosa galon och mönstrad fleece till! Detaljer i brunt som matchar fleecen! Eller kanske tigermönstrad fuskpäls?

  
Lila galon eller bäverylon med mönstrad fleece med prickar - så fint tycker jag! Eller kanske leopardmönstrad fuskpäls? Mudd och knäppning i svart till!  

   
Eller kanske en av mina favoritfärger - limegrönt och lite mönstrat till det? Fleece med stjärnor till kan bli fint!

  
Eller en annan favoritfärg - petrol och turkos!

 Söt fleece i rosa och rött med hjärtan! För den som vågar till röd bävernylon eller galon! =)

Och sist men inte minst... kolla in det här:
 Jajemen - mjukt fuskskinn i SILVER!!! =D

Färgglatt

Ni kommer kanske ihåg de färgglada och mönstrade täckena till min vän Linas flickor? Här kommer de äntligen på bild - så roligt att få bilder av Lina på hennes söta italienare! Tack! 

 
Svarta Vintra med bävernylontäcke gult med insida som är gul med svarta tassar.


Lilla Isis med den vackra röda varianten av isabell - i lila fleecetäcke med gula hjärtan! Insidan är enfärgat lila.

http://thewhitecarnation.blogg.se/2011/january/monster-och-fargglatt.html

Japan in my heart!

Save Japan! Help the Japanese people!

No matter if you are a Christian, Muslim, Hindu, Buddist, Atheist or what ever - pray for Japan and the Japanese people.
It is not to late to open your heart!

I LOVE JAPAN

http://www.redcross.se/teman/tsunami-japan/ge-en-gava-till-japan/Bra kombo

Jag har sytt ett halsband till en IG-kille ikväll - det blev konstläder, turkost paisleymönster och praktiskt reflexpasspoal! Hoppas han ska trivas i det!

 

En bit av helgen

Igår tyckte jag att det var dags att besöka Grand Samarkand på riktigt. Allt är inte klart men det är redan en stor galleria. Jag hoppas på fler udda butiker, för de andra finns ju ändå i stan! Det finns även flera restauranger och det är bra att man kan köpa mat på olika ställen men ändå sitta ihop och äta. Vi valde dock att äta på samma ställe - Grafitti café. Vi träffade mina föräldrar där också så det blev en trevlig långlunch! Jag hittade en par annorlunda och roliga jeans på Dayli express - ett spanskt märke var det på jeansen som jag aldrig hört talas om innan. Men de satt perfekt och var som en andra hud. Jag provade ett par MissSixty också - äntligen går det att hitta i den här staden igen!! =) Men jag valde ändå de spanska jeansen - jag som är helt såld på MissSixty annars! Jag gjorde också ett fynd och köpte en bok till min samling!

   Fina detaljer!

Sen blev det en långrunda i skogen - 1½ h nästan... och det var delvis tungt att gå i blöt och isig snö.. men det var skönt att komma ut och gå ordentligt. Sen blev det gott bröd och fika! På kvällen gjorde jag afrikanska piroger med färs och så åt vi god sallad och dressing till! Hundarna var helt slut, och vi också... 

 
   


Sigges tänder

Jag har skrivit tidigare om Sigges tänder och det här blev ingen bra bild egentligen för skärpen ligger ju helt fel. Men det ger ändå en liten bild av hur han ser ut i sin mun nu. Framtill har han inga tänder alltså, sen har han kanintänderna och ett par småtänder kvar, men de stora kindtänderna har han kvar. Det är bara någon liten liten kindtand som är borta. Totalt har han tappat och dragit ut 17 tänder.


Hundmys och nyår

På nyår var A föräldrar här, och de hade med sig två taxflickor så det var huset fullt, fast vi inte bor i hus. =) Nyårsafton är inte Beckhams favoritdag på året och tyvärr har vi problem 2-3 veckor kring nyår med alla smällare. Det är jättejobbigt faktiskt - för smällarna kan komma när som helst när man är ute även en vecka efter nyår och då blir det varken kiss eller bajs när vi är ute. Så får man försöka efter ett par timmar igen. Första året vi bodde här så kissade han inte på ett helt dygn. Sen har han faktiskt gjort det när vi gått ut sent sent på natten. Vi brukar åka in i skogen med hundarna på em innan det mörknar på nyårsafton och gå en långrunda i skogen så de får springa lösa och rasta sig ordentligt. Där ute brukar det inte höras så mkt smällar. Tyvärr var det så mkt snö i år så det gick inte att gå där vi brukar gå. Men men, jag spenderade tolvslaget som vanligt med hundarna i köket och jättehög musik på! Denna afton körde vi på för fullt med Robyns senaste skivor! Jag ska tillägga att vi har stans bästa utsikt så jag brukar titta ut ett par minuter varje nyår. Detta nyår var det inte det bästa vädret för det kom snöblandat regn - men en klar kväll så ser vi hela stan! Nedan kommer lite blandade hundbilder!

        

Lite sent...

Precis när vi lämnat jul och nyår bakom oss och bara har blickarna framåt - mot vår, värme, ljus och allt gott som väntar så tänkte jag friska upp minnet av jul och snö. =) Här är lite glimtar från vår julhelg hemma.

    
     
    
     
Ja, mycket snö har vi haft - under flera månader. Det är först nu senaste veckorna som man börjat se vad som finns under all snö och is. Men så här fint var det till jul. Hundarna fick paket med korv, Max tittade på och fick besök av tomten. Hundarna kollade in skinkan i köket och suktade efter ett smakprov.

    
Godsaker till jul såklart. Macaroons (?) och mozartkulor. Två trötta julhundar och en fin amaryllis. Min julmat såg ut så här i år och bestod av en hel del goda grejer.

    
Arrangemang i all enkelhet. Massor med snö. Trött lite hund. Snö väller över garagetaken...

   
Beckan passade på att jobba med skon.

RSS 2.0