Februari

Februari gick fort tycker jag - det var kallt och det var snö - och jag nöjt av det. Jag bestämde mig för att beställa en ny tröja till Beckham och den blev jättefin. Jag har även tagit in lite vårlökar inomhus, och det är ju härligt. Först hade jag pärlhyacinter i en stor burk som jag fått av en kompis - den är så otroligt fin. Och nu nyligen har jag gjort om i vardagsrummet till lite gult på soffbordet - och bytt till gult i köket. Det piggar upp med gult. Innan dess hade vi grönt och jag passade på att köpa lite tulpaner, jag fick tag i en för mig udda färg - de var korallrosa - jättefint!   
       


Kalasmånad

Lagom pigg efter en veckas influensa tänkte jag nu att det vore trevligt att uppdatera bloggen lite. Trodde att jag skulle haft ork att göra det tidigare, men den här influensan är inte nådig. Dessutom är det så här att Andreas har med sig vår fina kamera, och vår gamla kamera är inte så rolig att fota med - och bilderna blir kassa inomhus. Men men...

Vi firade gemensamt i början på februari då jag fyllde år, eftersom Andreas åkte bara ett par dagar senare. Vi hade beställt en udda tårta som visade sig vara ett riktigt guldkort - alla gillade den. Det var en polkatårta och det var så gott! Jag fick massor av fina presenter, men fotade inte av dem något speciellt... men de två skålarna jag fick kom med på en bild iallafall. Det ena är en skål av Måleråskonstnären Mats Jonasson, och det andra är en Jelly Bean skål.

   

Ett par veckor senare fyllde min pappa år, så då var det kalas igen! =)

RSS 2.0