Fler bilder från KM

Här kommer lite fler bilder från tävlingen, det är svårt att foto så på många bilder syns bara jag tyvärr... men här är några bilder iallafall!

    

Beckham kryper igenom däcket på bild 2! Sista bilden är rätt rolig, att Johanna och Candy leker i förgrunden! =)

   
Beckham har blicken fäst vid mig, sötnosen! 

   
Även Sigge är väldigt koncentrerad! Men vad händer på sista bilden? Jag skrattade jättemycket när jag tittade på den första gången och jag förstår den fortfarande inte! =D

Klubbmästerskap i agility 29 oktober

Igår hade vi vår tävlingsdebut i agility. Det var klubbmästerskap och jag hade anmält Beckham till agility och hopp, öppen klass, och Sigge till hopp. Eftersom det var lydnad och bruks på fm - till vår glädje så vi fick sovmorgon litegrann - så börjande vi först kring lunch. Dock samlades vi redan halv 12 och byggde bana och fixade inför tävlingen. Vi hade verkligen tur med vädret, fint väder med sol och riktigt varmt. Agilitybanan var riktigt rolig, jag hoppas få testa den igen vid ett annat tillfälle. Som befarat så reagerade Beckham väldigt starkt på visselpipan och hans lopp gick inte alls bra, eftersom jag vet vad han kan prestera så var det riktigt synd. I andra delen av hopploppen kom han igång bra och vi avslutade bra! Jag är ändå nöjd och glad att vi ställde upp. Sigge var riktigt duktig och allt gick bra förutom att vi tog ett hopphinder från fel håll. Men han var superduktig och jag är riktigt stolt. Det känns jättekul att jag äntligen vågade anmäla mig och ställa upp och jag är så tacksam att jag har så härliga klubbkompisar som pushade och hejjade på när jag var på väg av banan med Beckham. Men vi körde banan iallafall, trots två vägran på första hindret. Vi får se om det blir fler tävlingar med Beckham, men med Sigge hoppas jag kunna tävla med igen. 
Mina föräldrar kom och tittade, liksom min sambo som tog bilderna! Kul!

Grönt är skönt

Jag har sytt ett lite kit i grönt till en italiensk vinthund och det blev så här:

  
Mörkgrön bävernylon och grön fleece på insidan, samt grön mudd. Eftersom det inte finns matchande polyesterband så har jag valt svart till. Halsbandet fick jag fria händer med, så jag valde ett band i grönt/svart och guld, från bästa bandbutiken Daytona Trimmings.

Blå kamoflage, oxford och bävernylon

Skönt med helg och tid för annat en stund. Jag har sytt lite täcken på senaste tiden och fler blir det förhoppningsvis nästa helg. Allt är klart för att sy, så blir det tid i veckan så syr jag lite då också. Det är skönt när allt är klart, alla bitarna utklippta osv.

  
Halsbande i silver och brunt, blått regntäcke i oxfordtyg och fleecetäcke i petrol, svart insida och detaljer i kamoflagefleece. Italienaren Bono är det som ska ha de här sakern! Hoppas han blir nöjd!


Sigge 5 år

Tänka sig vad tiden går - den tredje oktober fyllde Sigge 5 år och vi har snart haft honom i 3 år! Det känns som att han alltid har varit hos oss, samtidigt som tiden har gått så snabbt. Från en mycket rädd hund har han idag utvecklats till en mycket mindre rädd hund, han kan snart alla hinder på agilitybanan och det säger väldigt mycket. På bara ett par månader har han snabbt lärt sig balans, vippen, långhopp, däck och A-hindret. Jag är väldigt nöjd och glad över hans positiva utveckling! Han är också en otroligt kelig hund när man känner honom, tillgiven, gosig och bjuder t o m på pussar ibland. <3

 
 

Bärnsten

För några veckor sedan så hade Beckham tappat sitt bärnstenshalsband på en av våra långpromenader. Jag kontaktade då Rebecka som jag vet gör sådan och idag kom det fram! Jag är så nöjd med det! =)

Här finns Rebecka och hennes hundar: http://havetstormar.blogg.se/

Orange

I helgen kunde vi äntligen fixa till vårt lilla rum här hemma! Det har varit ljus matt petrol och mörkare petrol innan, randig matta och i övrigt vitt och svart. Den här gången blev det lite mer färgstarkt och vi är båda jättenöjda!

   
  

RSS 2.0