I vackert ljus

En dag i juli kände jag att bara måste ta en promenad i det vackra bokhultet. Jag hade varit hos Avanti och kollat till honom och tog med hundarna. På vägen hem stannade jag vid bron mitt i skogen och gick en timmes runda med hundarna och njöt av den vackra omgivningen. Bilderna tog jag med min mobil och tyvärr verkar bilderna har blivit svart/vita nu när jag förminskade dem... fråga mig inte varför. Men här kommer lite bilder iallafall, i ett försök att förmedla det underbara ljus som finns i en vacker bokskog.
 


  

     

Hundvakten alla vill ha!

I torsdags tog jag tjänstledigt från jobbet och då var hundarna hos Anna, Ville och Elton - våra promenadkompisar! Och Anna har tagit massor av fina bilder och jag ser hur bra de hade det - det känns så tryggt och bra att lämna dem där! Beckham och Sigge är vana vid Anna och hennes hundar och därför kunde de verkligen ta det lugnt också! Himla skönt! =) Kolla in deras dag här:

http://sota-nosar.blogspot.se/2012/08/manga-hundar.html

 Humle och Dumle <3 Kärt barn har många namn.

Augustikväll

Den här gången har det verkligen tagit tid för mig att komma igång igen... Men nu är jag här och jag är glad att så många tittar in trots att jag inte uppdaterat på hela sommaren.

Vi har gjort vår officiella tävlingsdebut nu - igår i Älmhult - jag och Sigge. Jag steg upp 5.10 - körde mot Alvesta i dimman för att hämta vårt härliga ressällskap - Malin och Zombie. Så kul att åka iväg tillsammans och tävla agility ihop med hundarna. Och flera ekipage från vår klubb var där så vi satte vårt tält bland de andra och fikade, pratade och hejjade på varandra - samt höll koll så ingen missade banvandringar och starter. Flera pinnar togs och det var härligt att se alla duktiga ekipage. Jag är supernöjd med vår dag, vi jobbade jättebra! Det var mycket nytt för Sigge med alla människor, hundar, ny plats, alla färgglada tält osv - så han var lite förvirrad och hade dålig fart. Men vi gjorde det! För mig har det varit en sån psykisk barriär att åka iväg och tävla. Så nu är jag jättenöjd och stolt att vi vågade chansa. Tyvärr blev det inga bilder, för jag glömde att jag hade med mig kameran... 3 av 4 lopp genomförde vi, sen var Sigge för trött. Men vi fick en härlig somrig dag! Och kvällarna är fortfarande ljusa - underbart!

   Bilder från juli från vår egen klubb!
 Och från en av de inoff.tävlingarna i vintras!

Tyvärr gick det inte att ladda upp en film då vi tränar! Men men... jag är så stolt över Sigge  - han har gjort så stora framsteg - det är helt otroligt! Nu hoppas jag att han kan vänja sig vid tävlingssammanhang och prestera så mkt som kan kan när vi tränar även när vi tävlar!

RSS 2.0