Vi tar det lugnt ett tag

 Återkommer inom kort när vi hittar mer tid! =) Allt har gått bra med Beckham och allt läker bra. Inga analysresultat än dock. Eftersom han fick sy på halsen och selen gav en del skav har jag sytt en ny sele... bild kommer!

Hälsostatus

Nu ikväll har jag uppdaterat hundarnas hemsida, det var väldigt länge sen men den är rolig att ha, lite som en dagbok och beskrivning av dom osv. Är man främst intresserad av hundar är det den man ska besöka! Men som sagt, den uppdateras inte så ofta utan vårt vardagliga liv berättar jag om här - som ni redan vet! Men där finns iallafall mer ingående beskrivningar av deras hälsostatus, t ex har jag redan från början dokumenterat Sigges tandhälsa med bilder och beskrivningar. Han är ju sedan i somras 17 tänder kort, vi drog ut 11 i augusti 2010. Men det var så bra och resultatet är fantastiskt. OCH han har inte fått några nya tänder på detta halvåret - jag är så glad över det. Dock har Beckan börjar få problem med sina framtänder och några är lösa. För att undvika att mer tandkött ska bli inflammerat så ska detta åtgärdas nästa torsdag. Då ska man även ta bort den där grejen som han haft på halsen sen 1½-2 år. Det är en tumor cutis dvs en liten tumör och jag hoppas verkligen att den är godartad och inte kommer sprida sig. Här kommer lite bilder. Eftersom Beckham får han sele på sig nu och sen efter operationen så har jag vaddat in selarna så han inte får skav i armvecken. Sigge får väldigt lätt skav och blir röd så hans fick också vaddas in!

    
"Grejen" på halsen är som en fästing och lila till färgen. På andra bilden syns den på halsen. Beckham poserar in sin teddy-vaddade sele. Jag har en sele kvar, som är grön och som den mörkgrå på bilden.

  
Bild 1. Beckhams framtänder. Sneda och lite sådär och även om bilden är suddig syns det hur tandköttet dragits upp en bra bit.
Bild 2 och 3. Sigges mun efter att tändernas drogs ut. Han har de stora sidotänderna kvar, ett par små sidotänder och kindtänderna kvar. Här hittar ni hundarnas hemsida:

http://www.freewebs.com/beckan

Mina vackraste vinterbilder

En eftermiddag då vi gick ut så var det så vackert så jag hade kunnat stanna ute flera timmar, men solen gick ner - man får passa på och ta lite bilder fastän man knappt kan gå utan vantar. Men det är det värt. En sån här dag kan man leva på länge.

    

"I'm a hooker"

Inför helgen hyrde vi tre filmer, den tredje tittade vi på ikväll och det var den absolut bästa av de tre. Jag är såå nöjd - en riktig feel good film som jag kan rekommendera alla att se, speciellt om man gillar New York! Filmen heter nämligen New York - I love you. Jag vill inte säga för mycket om filmen för den bör ses - men det är många olika skådisar med och många olika regissörer.


Mönster och färgglatt

Vi börjar det nya året med lite färgglada täcken tycker jag!

  

Min vän Lina har två fina italienskor - Isis ska ha fleecetäcket i lila med gula hjärtan och Vintra ska ha det gula! Det kommer att bli såå fina! =)

  Sigge har fått ett nytt halsband i orange och svart.

RSS 2.0