Enzo

Alldeles nyligen sydde jag ett väldigt litet halsband till en italienare vid namn Enzo. Det känns som länge sedan jag sydde halsband nu så det var kul. Och se så fin han blev!
 
Tack Lennart för de fina bilderna! =)
 
 

Agility och regn

Idag kastade vi oss iväg, mitt upp i allt - för äntligen var det uppehåll. Hela dagen igår och hela dagen i dag har det regnat. Inte så kul. Igår hittade vi dock ett hål i regnet och var ute på långrunda utan att bli blöta. Och i fredags var det jättefint - tur att jag var ledig då. =) Men givetvis skulle det regna hela helgen. Men som sagt -vi kom iväg på lite träning till slut. Som jag längtat - det var ingen kurs den här onsdagen så vi hade inte tränat på en hel vecka!!! Ca 50 min var det uppehåll och då passade vi på att träna lite fart och staket. Beckham var på bra agilityhumör idag och det var lugnt på andra sidan sjön - dvs inga skott på hela tiden från skjutbanan! Jippi! Så vi körde lite balanshinder och en hel del slalom - han har blivit så himla duktig på det - riktigt snabb. Vad synd det är att han hatar visselpipeljudet... Men vi tränar vidare ändå - för det är ju så himla kul. =)

De här bilder fick jag av Erika med Pompe. Vi hade turen att träffa dem för ett tag sen när de varit och tävlat agility i Emmaboda. Så vi körde lite agility ihop och sen fick jag de här fina bilderna!
 
Efter träningen frågade Sofia om vi ville hänga med henne och Milou på en runda i Bokhultet - vi hängde på och sen var det slut på uppehållet. Vi har nog aldrig varit så blöta. Vilken skur vi råkade ut för, det bara öste ner och hundarna undrade nog vad vi egentligen höll på med. Men nu är de varma och nöjda igen! Här kan ni läsa om Sofia och Milou! http://baraomfiasflock.wordpress.com/

Sigge 6 år

Jag har fortfarande inte löst mina problem med bildhanteringen - så himla trist men men...

Sigge har fyllt år - 3 oktober fyllde han 6 år och det firade vi såklart med korv. Dessutom hade vi kvällskurs i agility så det var en himla bra dag för oss båda! Det är så kul att gå kurs med Sigge, han utvecklas så mycket och det har blivit så roligt att träna med honom. Nu tycker han att det är jättekul med agility och vi jobbar med fart, svängar och försöker lära oss vippen som han tycker är läskig. Tack Erika för de fina bilderna på Sigge!
 

Bildproblem

Jag har sedan några veckor tillbaka problem med mitt bildprogram Irfanview. När jag komprimerar bilderna och sparar om dem så blir dom svartvita. OM någon har en lösning på problemet så tar jag tacksamt emot alla tips och förslag!

RSS 2.0