Mysiga Café St Clair

Idag hade vi bestämt oss för att äta lunch i Alvesta!!! Och varför gör man då detta? JO - därför att det absolut mysigaste lunchstället finns där! Det ligger på Storgatan i Alvesta och driva av mina vänner Masumi och Emanuel! Det är mysigt och de lagar och bakar allt själva. När de är Japan tar Masumi med sig japanska saker hem till Sverige och de använder mycket japansk keramik som är så himla fin och mysig. Det är avslappnat och skönt ställe att komma till. Det finns mycket att välja på - både fika och lunch! Vi åt en jättegod broccolisoppa med krutonger - till det fick vi nybakat knäckebröd och bröd med smör och tapenade. Vi avslutade med varsin grönt-te-tryffel och kaffe och jag valde såklart ett gott japanskt te! Hit måste vi såklart igen! De säljer även kakor och annat bakverk och vi köpte och tog med hem, man kan äver köpa lite japanska grejer! 

      
Soppa, sallad och krutonger! Söta Masumi! Gott grönt te och tryffel. Ingång till St Clair.

   
Andreas. Japansk öl med rolig symbol. Disk och lite av inredning på St Clair. Kakor och annat gott.

På vägen hem körde vi genom vackra bokhultet som går helt i bränd orange nu, jag försökte ta lite bilder genom bilfönstret.
  

Mer inspiration

Här kommer ännu ett inlägg med lite inspiration! Häromdagen råkade jag på lite nya färger på konstläder och jag kunde givetvis inte låta bli. Så nu har jag hela 10 färger på fuskskinn! Det som saknas är någon typ av grön, ex mörkgrön. Men till mina gröna band kan man välja fleece eller bävernylon i samma färg eller varför inte svart eller beige skinn! Se bilder nedan! 

 
Färger från vänster: mörkgrått, svart, mörkbrunt, konjaksbrunt, beige/sand, vinrött, rött.


Färger från vänster: marin, klarblått, ljust turkos


Och så lite matchningsbilder såklart!! 

    
Färger på konstläder från vänster: vinröd, konjak, röd och ljusturkos med matchande band!

Fler bilder kommer....

Inspiration och förslag

Tidigare hade jag en speciellt sida på min hemsida med inspiration, men eftersom freewebs strular med både utrymmet och åäö bestämde jag mig för att lägga ut lite förslag här istället! Nu är det ju dags med täcke till våra kära hundar och eftersom jag har bunkrat upp med lite tyger så tänkte jag lägga ut lite bilder här och komma med lite inspiration och förslag på vad man kan beställa för täcken! Många av tygerna nedan har jag hemma för tillfället, annars beställer jag hem! 

Hemsidan finns här: http://www.freewebs.com/thewhitecarnation


Grönt/brunt och kamoflage
 
Just nu har jag många fina tyger i grönt hemma! Man kan få ett helt täcke i buteljgrönt (dvs mörkgrönt)! Bävernylon, fleece och mudd i samma färg. Vill man ha lite mönster kan man välja kamoflagemönstrat i buteljgrönt/beige/svart/brunt på insidan av täcket! Eller varför inte ett dubbelt fleecetäcke i kamoflage som man matchar med buteljgrönt eller brunt, man väljer själv vilken färg man vill ha på utsidan! 

    
Från vänster: ärtgrön fleece, buteljgrön bävernylon och buteljgrön mudd, kamoflage (grönt/brunt/beige/svart), buteljgrön fleece, brun fleece, nougatbrun fleece (fint till den bruna fleece på ett fleecetäcke).

Eller varför inte jägargrön fleece tillsammans med kamoflagemönstrat i olika grönt/beige nyanser. Dessa två fleecetyger passar också jättebra till bävernylonet i färgen stone (gråbeige) med t ex svarta detaljer (mudd och spänne). Man kan även ha svart eller brun fleece till den här färgen på bävernylon!

     


Diskret och stilrent i svart och mörkgrått

Just nu har jag svart bävernylon och mörkgrå fleece hemma, samt grå mudd att matcha till. Jag har även mudd i svart och vinrött. Det finns även mörkgrå bävernylon som jag kan beställa hem. Vill man ha lite färg till det grå är den lila fleecen fin till, eller varför inte vinröd fleece och mudd i samma färg! Jag har även en vinterkamoflage i gråblått/beige/vitt/svart som man kan ha till svart eller mörkgrå bävernylon!

     
   
Från vänster: mörkgrå bävernylon, mörkgrå fleece, svart bävernylon, muddar (gråmelerat, kobolt, buteljgrönt)
kamoflage i svart/blått/vitt/beige, ljuslila fleece, lila fleece, vinröd fleece


Färgstarkt

Den färgen som syns allra bäst i skog och mark förutom neonfärgerna är rött tycker jag! Och det är så fint med rött! Man kan ha enfärgad svart eller röd fleece till - eller varför inte i något roligt mönster! Prickar eller döskallar i rött på svart botten!

      


En annan färg som syns väldigt bra är kobolt dvs klarblått! Jag har regntyg i kobolt och mudd i samma färg, kobolt kan man även få på bävernylon och fleece - samt nylonband till spännet! Vill man ha diskretare blå kan man välja marinblått, det går att få ett helt täcke i marinblått också om man vill! Lime och blått är fina tillsammans tycker jag om man vill ha en annan färg till!

     
Från vänster: klarblå bävernylon, klarblå fleece, marinblått bävernylon, limegrönt bävernylon


Det finns även riktigt färgstarkt regntyg i neonorange och neongult, det finns även att få tag i orange och gult bävernylon. Man kan matcha med svart till eller en annan mörkare nyans av orange, rostfärgat till det orange!

   

Maila mig gärna frågor eller förfrågningar! linneasandstedt - snabela - hotmail.com

Mina juveler

Mina älskade hundar, de vet hur man softar med rätt stil i soffan. Här med husse i lilla rummet i lilla soffan.
  

Sigge är ofta där jag är, om jag syr i köket så ligger han gärna i korgen där, eller som nu i korgen bakom min skrivbordsstol i sovrummet.


Sigge i köket med diverse pipdjur. Vi köpte ett litet pipdjur i form av en groda när vi var i New York - Sige älskar den - det är hans favorit. När vi ska ut hämtar han ofta den och leker med den och piper för att han är så glad att vi ska gå ut. Promenader är för Sigge, vad mat är för Beckham.

  
Så vit i sitt ansikte och så vacker så vacker. Andra bilden är den första bilden jag tog på Beckham när jag skulle hämta hem honom. Så liten han är! <3

Att sätta personlig prägel

Jag har funderat hela dagen på om jag skulle skriva om det här eller bara låta det vara. Men jag kan väl helt enkelt inte låta bli att nämna det i förbifarten. I ca 5 år har jag haft en hobby som också ska förbli en hobby. Jag syr täcken och halsband, men ibland även selar till mina egna hundar. Eftersom det inte fanns någonting på marknaden som passade dem så blev det så att jag började sy själv. Jag har ingen utbildning, har egentligen inte sytt särskilt mkt innan mer än att jag lagt upp alla mina byxor, klänningar osv, sytt kuddöverdrag, sytt en del kläder också även om det är länge sen och haft lite olika projekt. (Som en parantes kan jag nämna att jag har jobbat i en av Sveriges största bröllopsbutiker under ett halvår och där syddes varenda klänning om till varje kund som köpte eller hyrde). Jag har så länge jag kan minnas hållit på med kreativa saker, skapat saker - målat, gjort smycken, sytt, ritat, gjort vykort, fotograferat m.m. Man skulle kunna kalla mig pysslig.

När jag skaffade min första hund så hittade jag varken täcken eller halsband - framför allt inte halsband som var breda och såg ut som jag ville. Täcken hittade jag sen, för de första måttbeställde jag på internet. Men halsband fanns inte, och de jag hittade fanns utomlands och jag våga inte beställa därifrån då. Till julen 2005 gjorde jag mitt första halsband och kort därefter några till och en sele. För selar till italienska vinthundar är inte det lättaste. Sen valde jag att beställa täcke och eftersom jag tyckte det var svårt att måttbeställa och inte fick det riktigt som jag ville, började jag sy egna. Jag utgick från ett täcke jag beställt som jag var nöjd med och satte min personliga prägel på mina täcken. Jag valde andra material, annan typ av mudd, andra sömmar och syr mina täcken på ett annat sätt - hennes är i ett stycke, mina är i två t ex. Jag försöker hela tiden utvecklas - hitta nya material, nya sätt, nya färger, jag testar och provar mig fram - för att det är kul. Ibland önskar jag att jag kunde sy helt fritt - men vem skulle ha allt? Så mina hundar har väldigt mkt täcken och många halsband. Jag har valt att inte sy upp en massa utan syr enbart upp på beställning. Jag har även sytt upp halsband som priser vid tävlingar på vår lokala brukshundsklubb, och jag har ställt upp med presentkort till utställningar för vinthundar!

Jag var inte först med att göra halsband och täcken. Men jag tycker att om man ska kopiera någons grejer kan man väl åtminstone sätta sin egen prägel på grejerna? Jag har upptäckt att det är mkt kopierande i den här branschen om jag nu kan kalla det det och jag vet inte vem som var först. Men jag har upptäckt att det finns en person som kopierat mina grejer och jag vet inte om det är smickrande eller hur jag ska tolka det. Täckena är exakt likadana. Personen har satt prisnivån pris under min. Men som sagt - jag har inte patent på något, jag var inte först, och jag driver inte något företag och gör inte det här för att tjäna pengar (jag har ett jobb) - inte heller som välgörenhet mer än att jag sponsrat tävlingar med priser som en rolig grej. Jag skulle kunna ägna mig mer åt välgörenhet än vad jag gör, jag har funderat på det - vem vet jag kanske gör det?

Mina fleecetäcken är jag nog ensam om iallafall - i vart fall i just det utförandet. Och jag har ju varit på Daytona Trimmings i Garment district i New York och handlat band - så lite unik är jag nog fortfarande. Om inte annat så syr jag ju för att det är kul och för att mina hundar ska vara fina och torra och varma! Och det är det absolut viktigaste!

  
http://thewhitecarnation.blogg.se/2007/may/handgjorda-orientaliska-hundhalsband.html#comment
Mitt första blogginlägg om mina halsband! Jag startade bloggen 2007. Lite kul att läsa det igen faktiskt. =) Mina halsband har verkligen utvecklats sen dess! Det kan man se här: http://www.freewebs.com/thewhitecarnation

Middag för tre

I lördags blev det spontant middag för tre. Det blev trevligt och gott. Vi kollade på film sen som var ok, jag tyckte nog att det fanns några höjdpunkter även om det inte var någon höjdarfilm direkt. Filmen vi såg hette Farsan. Vi åt lasagne med quornfärs och sallad med valnötter och äpple. Till salladen hade vi senapsdressing och vi drack god äppelcider och da Vinci från Kiviks musteri.

 

Sen har vi ätit en jättegod gryta med quornbitar, lime och zucchini. Till det hade vi ris och haricot verts.


Vackra morgonljus

Vi har haft en väldigt fin höst tycker jag, det har varit många vackra mornar. Och vid ett tillfälle tog med kameran på morgonrunda för att försöka fånga ljuset.

     
     
För mig är det magiskt. Njutningsfullt. Jag vill stanna tiden, vara kvar där och bara njuta. Jag älskar dimman och ljuset.

   
  

Jeannas universum

Den senaste tiden har jag upptäckt nya intressanta bloggar som jag besöker så gott som dagligen! De flesta bloggar tröttnar jag på, antagligen för att jag vandrat runt bland helt fel bloggar med inriktning på saker som tråkar ut mig i längden. 

Men nu är jag med i en tävling hos Jeanna - en fototävling med oktobertema! Var med och rösta fram din favoritbild!

http://jeannasuniversum.wordpress.com/2010/10/18/bidragen-till-fototavlingen/


Det är förövrigt en väldigt trevlig blogg som är väl värd ett besök även om man inte vill vara med och rösta! =)

 Här är en av mina favorithöstbilder på mitt brorsbarn Max! Världens sötaste barn! <3

Dag 3 - Ellis island

Nu kör vi ett New York inlägg till... jag önskar faktiskt att jag hade kunnat blogga direkt från resan men det blev inte så - därför tar det lite tid!

På söndagen regnade det och vi gick ner längs Broadway mot Battery park och färjorna därnere som går mot Ellis island och Frihetsgudinnan. Vi hade tur för vi kom med en båt ganska snabbt och det var skönt med tanke på vädret. Vi försöker alltid ägna oss åt sighseeing på fm och vara på plats redan på morgonen för att undvika långa tråkiga köer. Det passar oss utmärkt!

   
    
   
   
Vi hoppade inte av båten vid Frihetsgudinnan, utan vi nöjde oss med att ta några bilder från båten, vi tyckte ändå att vi kom tillräckligt nära. Och i princip hela båten steg av där så fick slapp trängas på Ellis Island! Det var intressant att gå omkring på muséet, vi gick inte runt på ön eftersom det regnade så mkt utan höll oss inomhus. Det fanns en hel avdelning med barbies till min stora förvåning som skulle vara olika nationaliteter! Jag tyckte bäst om de svartvita gamla fotona! Och det var intressant att läsa om vad som hände när man anlände till New York, tester som genomfördes osv. Och alla fick ju inte stanna, och det var också intressant att läsa om!

    

Sedan tog vi båten tillbaka och gick längs Broadway och tillbaka mot våra kvarter för att hitta ett lunchställe. Längs Broadway är det svårt att hitta någonstans att äta och vi hade ju valt att satsa lite mer på maten den här gången och där vi bodde fanns det ju jättebra matställen. Sen ägnade vi eftermiddagen till lite shopping och det blev såklart lite av varje. Ett axplock kommer jag att lägga upp senare! 

     
På väg längs Broadway, längst ner, det är ju en lång gata! Det som jag tycker är så spännande är kontrasterna, breda gator - smala gator, gamla hus, nya hus, låga - höga.. osv. Ibland får man nästan svindel när man tittar upp.
Den jättehöga byggnaden är New Yorks universitet - det finns byggnade lite här och där iofs... Och jag står framför samma byggnad på bild 3.

  
PÅ kvällen gick vi till Nagomi och åt japanskt. Jag hade hunnit äta när jag kom på att jag skulle matblogga också! ;-) Det var god mat, men lite väl dyrt! Men det gröna isteet var supergott och glassen med grönt te - helt underbart. Jag har saknat så att äta den där glassen som inte finns i Sverige! Det är verkligen en speciellt smak och det passar så bra mot vaniljen, lite sött och lite lite bittert från teet. Mina japanska vänner brukar alltid göra sådan glass. Glassen görs på ett speciellt te som är i pulverform och som används vid teceremonier i Japan. Om man inte är rädd för nya smaker ska man testa denna glass. Jag brukar säga att den har en liten smak av gräs! ;-)

Skymningsljus

I helgen gick jag i skogen där mina föräldrar bor. Det är trevligt som omväxling och jag gillar att gå där. Dessutom blåser det mindre. De skymmer snabbt nu, så det hann nästan bli mörkt innan vi hann hem.

    
    
Mina små i sina regntäcken med reflexer. Det är så bra med reflextäckena annars, jag använder dem jättemkt. De syns bra för både mig och alla andra. Men tyger står inte emot vare sig smuts eller väta så denna dag fick det bli regntäcken.

       

Jag testade lite olika funktioner på kameran (sista två bilderna) och det är roligt att se skillnaden. Vi avslutade promenaden på grusplanen där hundarna släppte loss lite och jagade varandra. Jag älskar det!


Pasta och aubergine

Enligt mig är den perfekta salladen som tillbehör, en sallad som innehåller tre saker. Denna kväll åt vi pastagratäng med stekta auberginer och tomatsås. Bilden blev rätt kass. Salladen bestod av krispsallad, valnötter och ett gott äpple. Vi hade en senapsdressing till också.

 

Oktober

För och främst - tack alla som besöker min blogg fast jag inte uppdaterar så ofta ibland. Det värmer och gör mig glad och motiverad att fortsätta.

Oktober har bjudit på många härliga promenader och jag njuter i fulla drag av naturens skiftningar. Det är som vackrast nu med brända nyanser av gult, orange och rött. Jag har passat på att ta med mig kameran och förevigat våra hundpromenader.

   
Någon ;-) ville inte vara med på bild och gjorde massa miner, jag ska inte publicera dessa! =P Men sen tog han en på sig själv och den blev så bra så den slinkar med här. Kantarellerna är torkade nu och jag har gjort fina små dukar att sätta på dukarna!

Dag 2 - utflykt till Woodbury common

Eftersom vi hade hört så gott om Woodbury common premium outlet - så bestämde vi tidigt i vår reseplanering att vi skulle börja vår resa med att göra en utflykt till Woodbury. Så vi steg upp tidigt - krävdes ingen större ansträngning eftersom jag fortfarande av jetlaggad och vaknade typ kl 06 varje morgon! Vi gick mot Canal street och letade upp vår närmaste t-bane station och hoppade på tåget norrut. Vi har aldrig åkt tunnelbana här i New York tidigare så det var skönt att "vår" var så liten. Vi åkte rakt upp längs Manhattan till Port Authority som är en stor bussterminal. Där yrade vi runt en stund och hittade sedan rätt biljettkö och tillslut rätt busskö. Och kö var det - så de öppnade en kassa till och fick köra med två bussar samtidigt. Det går bussar till Woodbury hela tiden! Resan tog nästan en timma och vi hann se mycket på vägen. Det blev inte så bra bilder genom bussfönstret men ändå. Det var grönt och frodigt, kulligt och vi fick se det "vanliga" USA - med mkt hus och stora butiker och varuhus längs motorvägen. Behållningen av utflykten var just det - att vi kom utanför Manhattan och fick se en hel del! 

        
  Woodbury är som en hel by med hus med flera restauranger och massor av butiker. Det var otroligt varmt den här dagen och så här i efterhand ångrar vi att vi inte åkt till Coney Island den här dagen istället. För hit hade man ju kunnat åka när det var dåligt väder, vilket det blev sen - så vi inte kunde åka till Coney Island. Woodbury var faktiskt en stor besvikelse. Vi hade förväntat oss en outlet som i Sverige, dvs riktigt bra priser - men det mesta var lika dyrt här som på Manhattan så det var svårt att göra bra klipp. Jag hade förväntat mig att hitta bra med jeans på Miss Sixty butiken men det fanns nästan ingenting - personalen där var jättetrevlig och jag hittade tillslut två jeans. Men tyvärr fick jag reda på att båda butikerna på Manhattna var stängda förtillfället pga flytt. Så trist! Men men... Andreas som alltid hittar sin storlek hade stora problem att hitta sin storlek och de han hittade var svindyrt. Så tyvärr var inte woodbury vad vi förväntat oss och jag kan inte rekommendera någon att åka dit! Hotellpersonalen rekommenderade istället att åka till New Jersey på någon outlet där! 
   

När vi kom hem var vi lite trötta, tog en strosarrunda i West Village och Greenwich Village. Det är mysig hus och små butiker, och det gillar vi. På kvällen hade vi bestämt att vi skulle till Red Bamboo - och där var det fullt så vi fick gå en sväng i väntan på bord. Vi kom då till Washington Square park där det finns en triumfbåge som Andreas velat se - vilken tur vi hade. Det var en härlig park med fullt med folk, musik, vackra planteringar och en alldeles bedårande italiensk vinthund. Tokig som jag är kan jag inte låta bli utan måste gå dit och byta några ord och hälsa på hunden! Jag bjuder på det! I de här områdena var det mycket hundar - härligt! Det fanns även en hundpark där man kunde ha sina hundar lösa! Sen fick vi äntligen bord på Red bamboo - och vilken meny!! Restaurangen var helvegatrisk och vegansk så det var jättekul! Jag valde panerade auberginer och Andreas tog BBQ kyckling och se - det ser ut som en halv kyckling - lite väl magstarkt för mig men han tyckte det var gott. Jag smakade såklart ett hörn! =) Mycket trevligt ställe som vi rekommenderar och som vi återvände till en annan kväll. Som innan var det en underbart varm och mild kväll när vi mätta promenerade hemåt till hotellet!

      
   

Tyger

Jag älskar att köpa tyger och tillbehör. Nu har jag gjort det igen. Tygbutiker har blivit något alldeles speciellt för mig och jag söker upp dem var jag än är. Nu har jag beställt hem bävernylon i svart (det mest efterfrågade) och i gråbeige (beställning), olika reflexer (band och passpoal till halsband), fleece i mörkgrått (också populärt) och i två nyanser av grönt (butelj och jägargrönt).

Så nu kan jag äntligen sy det mycket efterfrågade svarta täcket med grå mudd och grå fleece. Jag kommer också kunna sy ett helgrönt täcke i buteljgrönt och ett fleecetäcke i två nyanser av grönt om man så vill. Vi får väl se om någon känner sig lockad och beställer. För närvarande syr jag två täcken i gråbeige och brunt till mina grannhundar Anubis och Ramses! De kommer att bli så fina! Och fint ska fint ha! =) Det kommer bilder när tygerna dykt upp här hemma!

Hemsidan finns här: http://www.freewebs.com/thewhitecarnation

Sökes: trattkantareller

I söndags så åkte vi ut i skogen igen, jag och pappa. Det blev en kortare tur den här gången för mina föräldrar skulle vara barnvakt på em. Men vi hade sån tur så vi hittade flera bra ställen och fick med oss oväntat mkt svamp hem. Det var soligt och fint men man märker att det är lite mer höst nu, det är lite svalare vindar. Den här gången hade vi sällskap av tre andra svampletare, som redan var där när vi kom. Vi bytte några ord och kolla in deras korgare som var fyllda med gula kantareller. NÄr vi sedan fikade hade de gått en vända till och då hade de lika mkt till. Det finns så otroligt mkt svamp om man letar och som en av dem sa - det finns till alla. För vi tänkte att nu har de muddrat hela skogen. =) Jag plockade framför allt trattkantareller och gul trumpetsvamp (enligt mkt i princip samma sak så jag kallar dem båda för trattar), några gula kantareller och en del taggsvamp som är så gott och underskattat. Men mest letade jag efter mina kära trattar. Så nu ligger det tre stora brickor och tre små med trattar på tork! =)

   

Det är så fint när ljuset silas mellan träden. Jag älskar det.

    

Kameran och jag är inte helt överens vad gäller närbilder och macroperspektiv. Jag har tagit jättemkt macrobilder med min systemkamera, med och utan stativ. Men med den är lilla digitala blir det inte som jag vill och jag ställer skärpa om och om igen och så blir skärpan ändå på mossan.. men men. Den är bra på så mkt annat och lätt och smidig och ta med. =)

Sigge 4 år

Lille Sigge fyllde 4 år i söndags! Detta firades med extra god frukost i form av specialmaten enbart - han älskar den! Och nu har vi precis fått en påse med mindre bitar, annars hade hans portion blivit typ 5 matbitar. =) Vi fick nämligen en påse specialmat i fredags av min mammas frisör! Väldigt gulligt att tänka på oss nu när deras hund inte kan äta det fodret längre!

På eftermiddagen slog jag in varsin prinskorv till hundarna som de fick öppna och gotta sig med och givetvis gick vi en långrunda också. Kanske det som Sigge tycker allra mest om! 

   
Beckham visste precis vad det handlade om. =) Sigge var lite mer avvaktande och tänkte lämna sitt paket. Men sen började det gå upp för honom att de fanns något gott i paketet.

  

Sen var de trötta. Det har varit en del för Sigge den här helgen. Lördag fm var vi examinationsekipage på Brukshundsklubben (BHK) tillsammans med flera andra trevliga människor och deras hundar. Det var massor av instruktörer som testade sina kunskaper på oss och våra hundar vid olika stationer. Mycket trevlig fm med fint väder! På eftermiddagen gick vi med hundarna i skogen för det blåste så mkt här uppe hos oss på ängarna.

Mer maträtter

Jag har faktiskt legat i vad gäller matdokumentation, och det är rätt kul att kunna gå tillbaka och se vad vi ätit på bild också. Vi skriver ju matlistor varje vecka, med och utan gruff... det är inte alltid så lätt eller kul men det är så mkt skönare att ha en färdig lista att gå efter och det är mer effektivt när vi handlar.Bulgur och wok med bland annat tofu och banan. Bananen blev en god smakbrytning.

 
Matvetesallad med stekt aubergine och pesto, stekt halloumi, färsk spenat och tomat.


Tortellini med trattkantareller och haricot verts, grädde och pinjenötter.

Lite mat

Ja, det har ju blivit lite middagar också...

 
Panerad aubergine med bulgur och tomatsås. Bulgur är underskattat, det är gott tycket jag. Jag kokar den alltid i buljong!Och wok med tofu och ris. Enkelt och gott.


Savoykålsdolmar med quornfärsfyllning, smörstekta kantareller, kokt potatis, sås och svartvinbärsgelé. Lite mer stök med denna rätt men det är det värt och jag gillar att göra kåldolmar. Men man ska göra det en helg när man har lite mer tid.

Röd galon

Oj vilken stilje här är... på bloggen iallafall. För jag har fullt upp med annat. Det kommer en resumé sen... ;-)

För ett tag sen sydde jag klart det andra regntäcket, det röda till Sigge. Rött är ju Sigges färg så hans nya regntäcke fick bli helrött. Och han är ju så fin i rött. Så nu har de varsitt nytt fint täcke i galon som funkar jättebra. Jag har därför sålt mitt gamla täcke till Sulan för en liten peng, det var ändå lite kort till Sigge och Sulan behövde en hösttäcke. http://www.hejsulan.se

 

Jag har kvar både blått och rött galon om någon skulle vara intresserad. Det finns mudd i samma färg också vilket jag tycker är fint som omväxling. Jag har äntligen hittat ett ställe som säljer mudd som jag är nöjd med och det finns i massor av färger! Beckhams blå täcke finns lite längre ner, välj kategori Halsband och täcken så hittar du det lätt! =)

RSS 2.0