NYC

Ja herre gu', idag har vi bokat resa till New york... är det sant, jag kan inte fatta det. Det känns så stort,,, jag har inte rest på typ 8 år, har aldrig rest så långt och det hela känns helt overkligt. Det ska bli otroligt spännande och kul. Vi ska såklart bo mitt på Manhattan, på ett jättestort hotell... med vem vet hur många våningar... detta är helt surrealistiskt.... =D

Nostalgi

Jag besökte en helt ny blogg idag, inte så märkligt, jag besöker hundbloggar hela tiden... idag besökte jag en modeblogg, det var kul att se något nytt, något annat. Det var en söt blogg, med en söt tjej och fina bilder! Det blev lite av en nostalgisk tripp för mig, svårt att förklara, jag har aldrig egentligen hållit på med mode, eller än mindre skrivit om det. Men alltid varit intresserad av kläder på olika sätt, sytt eget, shoppat nytt, hittat gammalt... Min ekorr-gen har jag ärvt... Under lång tid höll jag på med bilder, foton. Jag är inte så generös med dom här, även om det varit med ett och annat. Jag är väl lite privat av mig, med all rätt - det hela är komiskt för de som känner mig och läser de det här så tror jag att de ler lite åt tanken. Nej jag har lagt mina fotosessioner på hyllan sedan ganska länge, ibland saknar jag det faktiskt, det var roligt att vara kreativ, att skapa och iscensätta. Så jag ska bjuda på en gammal bild från 2004, de sista jag tog med en fotograf jag jobbat med under många år.


det där med skor...

jag har minifötter... och kan aldrig köpa skor. De flesta gissar på 35 när jag säger att jag har små fötter. Jag har 32, 32½ och 33 i sneakers. Finns det butiker som tar in så små skor? Nej! Och så säger alla, men du kan ju köpa barnskor, de är ju som vuxen skor numera... Jo eller hur,, visst är dom. Ja man kommer billigt undan, ja de är bättre nu än för 10 år sedan. Men nä, det är inte som vuxen skor. Jag har alltså gått i sneakers jämt och det är inte alltid kul, men bekvämt. Och så barnkängor på hösten/vintern. Jag är trött på det. Barnskor är inte roliga att ha, de är platta i foten, de är inte uppbyggda någonstans, de är av dålig kvalitet och ser klumpiga ut. Jag har två par skor från Kingsize som finns i sthlm och Arlöv - ett par högklackade och ett par "snyggskor". Det var inte billigt kan jag lova. MEN nu finns en butik på nära ort som faktiskt tar in skor till såna som mig!!! Jippi!!! Och igår åkte vi dit andreas och jag... och jag hade med mig 3 par därifrån!!!! Andreas köpte med skor (obs han har normal storlek). så nu är jag jätteglad och nöjd. Det var inte billigt, men det var riktiga skor!!! Så nu har jag skor för lång tid framöver... kanske lägger jag ut bilder på dom, vi får väl se.. kanske med Andreas skor jämte så ni ser hur små dom är! =)

Naggad i kanten

Beckan blev naggad i kanten för ett tag sen, matte var inte glad i detta alls. Och Beckan skrek och blev kränkt, såklart. Grannens hund flög ut i sin lina och kastade sig över honom och bet honom i skinkan. Se bildbevis. Givetvis har jag dokumenterat betet väl... vem vet vad som kan hända! Jag är mkt ond på ägaren, jag tänkte inte vara otrevlig men heller inte trevlig hädanefter. Jag är så trött på de där hundarna - som det eg är synd om. Jag är så trött på hussen... hundarna skäller jämt, på allt och alla. De får aldrig gå ut på promenad, bara stå bundna på baksidan. Det är synd om dom,  men tyvärr drabbade det min älskling. Vissa borde helt enkelt inte ha hund.

På bilden syns bara tre bitmärken, men det visade sig sen vara fyra.


Trädgårdstomten

Jag har ju äntligen blivit faster till ett underverk. Och jag är så glad i lilla Max. Han är såklart helt underbar!  Inte kan man motstå detta?!


Balkonger och blommor

Äntligen...

har jag tagit mig i kragen och lagt över bilder från kameran, komprimerat bilderna och ska nu lägga några här såklart...

Vi har inrett våra balkonger och det är jättefint där nu. Och vad skönt det är att ha en balkong framför allt.... Jag har fotat blommorna och det var ett tag sen, så nu finns det fler krukor. Balkongen på framsidan har också blivit helt klar och inredd och vi har köpt fina teak möbler som vi kan sitta på också. Beckan har fått ett bärnstens halsband också, vi ska se om det hjälper. Han har ju sällan fästingar men eftersom jag är så nojig så känns det bra att han har ett iallafall,, för att gardera sig.

 första solningen på framsidan, innan möbler och alla blommor kom dit!

 Penseer på framsidan - jag älskar penseer!

 Pelargoner är härligt, i år är det dubbla röda, en äppelblom och några korallfärgade mosaiker

 Sukulenthörnan och ett palettlblad och en kruka timjan

 Beckan i sitt nya bärnstenshalsband som ska "skydda" mot fästingar.

RSS 2.0