Julnyheter

Efter allt stökande i den nya lägenheten har jag nu äntligen kunnat sy igen. Roligt! Dock har jag sytt lite nya kuddfodral och gardiner vilket också är kul, men det blir ju mest långa raka sömmar... Så det har varit extra kul med nya beställningar nu! Så strax före och under julhelgen har jag sytt nya grejer! Se även hemsidan!

   

Två whippethalsband till Kiowa och Cheyenne, ett nytt halsband till Zombie i rosa och svart och en ny sele till Boss som är en bishon havannaise! Det har varit extra kul att testa de nya banden som jag köpte i Karlskrona samt det i guld som jag fick som bonus efter en aktion på internet.

julhalsbandMitt första riktiga julhalsband är nu gjort och sänt till whippeten Chinook! Det är ett av de nya smala band från AJ´s tyger, guldband bakom och så röd fleece och svart polyesterband.

decembernytt

Jaha nu har jag äntligen kunnat sy igen... det har kliat i fingrarna i flera dagar. Efter mkt packande och flyttande så har jag landat lite. Dock väntar vi på att renoveringen ska bli klar så vi kan flytta in på riktigt. Det ska bli kul att få allt på plats och packa upp och ställa iordning.

Decembermånads första halsband ser ut så här:

   

Det är tre whippet halsband till Zloty, Nelli och Nova!Lille kung Arthur ska få ett nytt halsband!

i flyttartagen...

nu har alltså den stora omdaningen varit. helgen som var flyttade jag ifrån min lilla takvåning mitt i city där jag bott i 5 år. det var lite sorgligt trots allt och jag tyckte så mkt om den. Nu är allt borta och jag har städat och lämnat alla nycklar. Det känns som en naturlig utveckling och Andreas har flyttat hit och vi har satt alla våra saker (nästan) i lägenheten. Igår gick Malin och jag dit med hundarna för att kontrollera att renoveringen var igång - och de var igång. Nu väntar ca 7 dagars renovering och sen kan vi börja packa upp och placera möbler och inreda. Vi har alltså det roliga kvar! Flyttningen var tung... och jag hade träningsvärk hela söndagen. nu har jag längtat efter att sy och idag ska jag göra det! äntligen!

RSS 2.0