pust....

veckan har gått så fort, och det har varit hektiskt, mkt på jobbet - jättekul - men jag är helt slut... idag har vi varit på Ikea och köpt nya sängar och det känns superskönt. Jag ska försöka hinna uppdatera på riktigt snart... men tiden bara rinner iväg... och jag har så mkt jag vill göra!

Veckan som var

.... har gått fort. Jag fattar ingenting.. veckorna går fort och helgerna bara sveper förbi... jag hade jättemkt planer och hann ingenting känns det som. Igår regnade det hela dagen.... men idag har det varit sommar igen. Härligt! Och vi gick med mamma i skogen en hel timma Beckan och jag. Han älskar att vara där precis som jag, rulla sig i gräset, åla sig, kissa in sitt revir, vakta tomten och jaga bollar... Nu ligger han sedan länge nerbäddad, redan... han är helt slut efter all frisk luft.

Jag skulle sytt och ritat mönster i helgen, men hann tyvärr inte det. Ska sy en special sele till en supersöt whippet som heter Viper! http://www.freewebs.com/ikasruta  så finns det bilder på honom! Sen ska jag sy halsband och ett täcke till andra whippar. Jättekul och nu längtar jag tills nästa helg och att få sy, har flera idéer om halsband till Beckan med. Saken är den att nästa helg verkar med fullbokad... och i veckorna hinner jag nästan aldrig.. men kanske om jag anstränger mig lite för att hinna.... =) Nästa helg hoppas jag att det blir IKEA och nya sängar.

Nu kom det fram en varm och trött liten hund från alla kuddar, överkast, täcken och lakan... han är för söt. Nu blir det kvällskissen och sen sova. Jag har ju en roligt jobb att se fram emot imorgon! =)

Blommor och balkonger del 2

Hur gick det med mina blommor? Jo då, det gick rätt bra för de flesta. Penseerna byttes ut efter ett tag och ersattes av andra blommor, plus att jag inte kunde hålla mig utan köpte fler krukor... Det blev bland annat en tobaksplanta i lime, margeriter, persilja satte jag också.... Så här ser det ut nu iallafall....

  Sukulent och örthörna. Den ena blommande sukulenten har varit jättedålig efter blomning tyvärr. Men den andra har varit jättefin och blommar om flera gånger. De andra ha väst till sig mycket bra och timjanen är super. Kolla på första inlägget och se skillnaden!

   Pelargoner och persilja. Pelargonerna har verkligen trivts ute. De har blommat jättemycket och har fortfarande många knoppar. Persiljan blev lite mager, men god.

   Och framsidan: Först en fjärilslavendel och en annan kruka där den ena växten växte till sig jättebra och blev så fin, den andra blev dålig och jag funderar på att dra upp den. Sen palettbladet, som har växt jättemycket - kolla in första bilden i inlägget om balkonger och blommor. Sen en underbar lite viol som också vuxit mkt och blommar hela tiden. Härligt!

Jag ska snart uppdatera min reseskildring!

Dubbla fleecetäcken

Som sagt, dubble fleecetäcken har jag sytt nyligen och här är bilder på det!

Ett svart med kamoflagefleece på insidan till Viper

 

Och ett nästan likadant fast omvänt till Beckan + bröstkorgsskydd för naken hud... ;)

     


Hosta....

..är sannerligen ett straff från ovan...

Anledningen till att bloggen inte blivit uppdaterad är att jag och Andreas varit sjuka. Han är hemma sin andra jobbvecka och jag min första. Idag känner jag mig lite bättre och har orkat sy - äntligen. Bild kommer förhoppningsvis senare idag. Jag har även sytt ett täcke till lilla whippen Viper!  Annars har jag mest sovit, druckit, kurerat mig och hostat denna veckan. Jag har inte orkat många knop..... surfat lite, kollat OS och annan tv, film..... inte orkat läsa ens. Fast faktiskt uppdaterat eller försökt uppdatera mina hemsidor - Beckans och The white carnation - men tyvärr verkar det ha varit problem med uppladdningen av bilder så tyvärr har inte Beckans sida blivit så uppdaterad som jag velat. Men du kan se den här iallafall: http://freewebs.com/beckan

Matte och husse har inte varit så roliga denna veckan... fast det är rätt mysigt att ta siesta med matte...

  Ännu en rolig sovbild! Expert på roliga poser!

Times square och Broadway

Fortsättningen på den 3e dagen!

Samma dag som jag handlade band och tyger hade vi även besökt Grand central station - mkt känd från många amerikanska filmer! Det var jättestort och pampigt! Självklart fanns där även en hel del shopping men vi var där tidigare än de öppnat. Vi kom oftast iväg tidigt, vi var trötta på kvällarn och la oss tidigt och vaknade såklart tidigt. Men det var skönt att komma upp tidigt, det var skönt ute då! Vi kollade även in Crysler building som är bra mycket snyggare än Empire state building, crysler building känns igen på sitt guldiga tak!

  Grand Central (vi bodde precis i närheten, 5 min till fots).

 Crysler Building (fanns med på utsiktsbilderna från Empire state building)

Sen shoppade vi vid Times Sqare och lite på Broadway. Det finns massor av stora butiker där, massor med skor och sportbutiker och klädbutiker t ex. Vi köpte en del kläder den här dagen, men även en del Cd-skivor som också är väldigt billigt här, dessa shoppade vi på Virgin mega store som ligger vid Times Sqare.

  Den första bilden är den klassiska bilden på TImes Square.

Tyvärr glömde jag bort/det blev inte av att jag fotade de vackra blomplanteringarna i New york, för det fanns massor, Jag förstår inte hur träden, blommorna och planteringarna kunde klara sig i denna stad men det gjorde dom! Här är iallafall en bild på en allé som var jättefin!


Utmanad

Jag tror att jag har blivit utmanad av Anna (http://anna-viktoria.blogg.se)

Tre saker jag gör när jag vaknar: gosar med Beckan, dricker vatten, stretchar

Tre saker jag måste ha under dagen: mat, mental stimulans, tid för avkoppling

Tre personlighetsdrag hos mig: positiv, social, organiserad

Tre saker jag gärna ägnar mig åt: Beckan, familjen, "pyssel" (ex sy)

Tre saker jag är rädd för: att bli sjuk (och då menar jag inte förkyld), att förlora nära o kära, naturkatastrofer

Tre saker jag drömmer om: leva lyckligt, åka till Japan, ha fler hundar

Tre personer jag utmanar: Anna B, Camilla och Veronika

RSS 2.0