Orientalism

Orientalism är väl ett ord inom akademin som inte är så skönkliangande - men jag älskar den orientaliska stilen så till vida att jag gillar mönster, färger, mat, inredning etc som ger en känsla av det vi kallar orienten! Så jag var ju bara tvungen att ha de här påslakanen!
Beckham älskar att gå och lägga sig i min del av sängen. Ibland lägger han sig tidigt, man hör hur han bäddar upp och kravlar ner och lägger sig under täcket som en liten kanelbulle. Ibland blir det för varmt, så kryper han upp och tar lite luft och svalkar sig. Och ibland blir man upptäckt....
 
 

Växjö herrklubb

I mitten på maj hade vi Annas hundar här under en dag! Elton inledde med att ligga i Andreas knä när vi åt middag. Tur att han är så liten! Ville sov mest på golvet och det var svårt att få med hela herrklubben på samma bild. Men eftersom de är så vana vid varandra funkade allt bra som vanligt. Ville var lite rastlös och letade leksaker. Elton kollade på sport med Andreas och våra egna tog det lugnt i soffan på kvällen. Sen fick äntligen jag mysa lite med Elton också.
 
 
 
 
 
 

Solnedgång i maj

I början av maj tog jag dessa bilder från vår entrébalkong som jag kallar det. Så underbart vackert var det, och svårt att fånga med kamera.
 

Mina bästa följeslagare

I vått och torrt - över stock och sten! <3 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbara bokhultet

Det finns två tillfällen som man inte ska missa i Bokhultet - och det är på hösten, när alla träden går i bränd orange, och det är på våren - när alla löven just slagit ut och hela lövverket går i neongrönt. Det senaste året har vi faktiskt lyckts tajma in det det där perfekt, speciellt i höstas - för bara några dagar senare var alla löven borta och vintern stod för dörren. Men det är en lika stor njutning på våren - så vi åkte dit på en långrunda, hela Växjö herrklubb!
 
  
  
 
 
 
 
 

Beckham 9 år

Den 29 maj fyllde Beckham 9 år! Mina trogna följeslagare och fantastiska vän! Jag kan inte fatta att det gårr 8 år sedan jag hämtade honom och att tiden har gått så snabbt! Födelsedagen firades med leverpastej till frukosten och prinskorv på kvällen. Och vi var hela kvällen på klubben, tyvärr för Beckhams del blev det inte mycket träning för de sköt hela kvällen på andra sidan sjön så han ville mest sitta i bilen! Men det var en fin dag med sol iallafall! Jag hoppas vi får många många fler år tilsammans!
 
 

RSS 2.0