Den vackraste solhatten

Jag hade en diskussion med Jeanna http://jeannasuniversum.blogg.se  om blommor och vi är väl båda av den åsikten att det finns så många vackra blommor så det är svårt att välja. Jag har många favoriter - vanliga och mindre ovanliga. Jag älskar liljekonvaljen som blommar nu, och daggkåpan som är på väg upp. Och syren, löjtnantshjärtan i rosa eller vitt, liljor, rosor osv. Men just nu har jag en favorit som jag tänkte visa här... min mamma har fått en vit och gul rudbeckia i morsdagspresent. Och nu tänker ni - är inte det imorgon? JO - det stämmer. Mina föräldrar skulle egentligen vara bortresta denna helg, därför fick hon dem förra söndagen! Och vi planterade dem i deras vackra trädgård. Nu blev det ingen resa den här helgen så i em ska vi bort till dem och gå en långrunda i skogen, äta middag och umgås. 

    
http://vidersborg.blogspot.com/2010/08/solhatt-nej-det-har-jag-redan.html Den gula rudbeckiabilden är lånad härifrån. Här finns massor av fina bilder på olika rudbeckior!

Kommentarer
Postat av: Jeanna

Jag älskar med liljekonvaljerna och daggkåpan nu (jag var faktiskt ute i mammas skog och fotograferade just dessa nu i helgen).

Blommorna i inlägget är fina, jag gillar framför allt bilden med fjärilen, det är en så härlig rosa färg på blomman. =o) Jag kan se varför du gillar dessa blommorna. =o) (Dock är de inte riktigt mina favoriter.)

2011-05-30 @ 07:34:51
Postat av: Linnea med hundarna

Jag plockade in en liten bukett vild daggkåpa häromdagen... =)

2011-05-30 @ 11:05:20
URL: http://thewhitecarnation.blogg.se/
Postat av: Anna

Liljekonvaljen är tydligen populär, det är min absoluta favoritblomma också! Ni får inte glömma bort pionen och gullvivorna som snart är på väg, de är inte så dumma de heller. :D

2011-06-02 @ 17:11:50
URL: http://sota-nosar.blogspot.com
Postat av: Linnea med hundarna

Anna: Ja, men så är det nog! Helt rätt -pionen älskar jag också, speciellt när de doftar gott. Och gullvivorna hemma hos oss har blommat över nu, men de är också söta! =)

2011-06-02 @ 17:46:49
URL: http://thewhitecarnation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0