Sigge 4 år

Lille Sigge fyllde 4 år i söndags! Detta firades med extra god frukost i form av specialmaten enbart - han älskar den! Och nu har vi precis fått en påse med mindre bitar, annars hade hans portion blivit typ 5 matbitar. =) Vi fick nämligen en påse specialmat i fredags av min mammas frisör! Väldigt gulligt att tänka på oss nu när deras hund inte kan äta det fodret längre!

På eftermiddagen slog jag in varsin prinskorv till hundarna som de fick öppna och gotta sig med och givetvis gick vi en långrunda också. Kanske det som Sigge tycker allra mest om! 

   
Beckham visste precis vad det handlade om. =) Sigge var lite mer avvaktande och tänkte lämna sitt paket. Men sen började det gå upp för honom att de fanns något gott i paketet.

  

Sen var de trötta. Det har varit en del för Sigge den här helgen. Lördag fm var vi examinationsekipage på Brukshundsklubben (BHK) tillsammans med flera andra trevliga människor och deras hundar. Det var massor av instruktörer som testade sina kunskaper på oss och våra hundar vid olika stationer. Mycket trevlig fm med fint väder! På eftermiddagen gick vi med hundarna i skogen för det blåste så mkt här uppe hos oss på ängarna.

Kommentarer
Postat av: Jeanna

Vad söta dom är alltså! =o)

2010-10-07 @ 00:28:04
URL: http://jeannasuniversum.wordpress.com/
Postat av: Olga da Polga

Grattis Grattis till rara lille Sigge!

2010-10-07 @ 18:04:40
URL: http://www.olgadapolgahundar.blogspot.com
Postat av: Alva & Snigel

Hurra, hurra, hurra, hurra! Grattis Sigge!

Hoppas du är nöjd med ditt paket :)

Du är som en kattbajs. Du blir godare ju äldre du blir ;-) Fast att du inte är möglig!

2010-10-08 @ 12:35:28
URL: http://havetstormar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0