Snö och solnedgång

Är inte himlen och solen något av det vackraste?! Vi är lyckligt lottade och bor på en höjd med en fantastisk utsikt åt två håll. Och under våra promenader så ser man ofta den vackra himlen, solnedgång och vilket väder som är på gång. Nackdelen är väl att det är ganska blåsigt när man bor som vi gör, men det är alla gånger värt det.

   
  

Sigge springer jättemycket på våra promenader, fram och tillbaka så snön yr. Ibland får han med sig Beckan också. Nu springer de hem när vi börjar närma oss hemmet, så nu får jag koppla dem. De tycker det är kallt, därför vill de komma in snabbt. 

       
   
Torpet heter Knutgård och är ett av många gamla soldattorp som man valt att låta vara kvar på vår statsdel. Det är fint tycker jag. De tillhörde en gång slottet som finns i ett tidigare inlägg och på bilden längst ner till vänster, där skymtar slottet fram. Sen har vi vattentornet, även kallat Ekotemplet som finns i turistbroschyrerna... Det blev inga höjdarbilder på hundarna den här dagen, det var blåsigt och de ville inte stå stilla. =)  

Kommentarer
Postat av: Emmelist

bra röstat! shelob är de rätta :D haft en bra kväll då?

2010-01-12 @ 23:02:36
URL: http://emmelist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0