En ikon, en era har nått sitt slut

http://www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ

Men jag tror att han är odödlig, för vissa är han nog som en messias. Man kan inte annat att säga att han kunde skapa mäktig musik, som rymmer mycket känslor och mycket symbolik. Se bara på den här videon, som en hyllning till hans musikala karriär. Och alla gåtor han tar med sig i graven gör nog sitt till att Michael Jackson blir odödlig..

http://www.youtube.com/watch?v=k9Huyc1rjSs&feature=player_embedded

Mystisk, gåtfull, olycklig... ett sånt tragiskt livsöde mitt i all berömmelse. Det finns nog ingen artist som väckt så mycket blandade känslor, så många frågor. Och aldrig några svar. För visst vet man ingenting om honom, samtidigt som man tror att man vet. Det är sällan man sett Michael med glädje i ögonen, för det mesta har han sett tom ut, sorgsen.

http://www.youtube.com/watch?v=PP6I8XA8w0w&feature=player_embedded

En ikon utan dess like, det måste man ändå säga att han blivit.  Tidlös, varken ung eller gammal. Androgyn, varken svart eller vit... unik.

http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=286&a=503118

Kommentarer
Postat av: Cel'Dara

Det känns verkligen helt sjukt att han är borta. Han var liksom en sån person som aldrig skulle eller kunde dö. Michaels musik har betytt mycket för mig under uppväxten, så jag har fortfarande inte smält detta riktigt om jag ska vara ärlig.

2009-06-28 @ 11:47:32
URL: http://celdara.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0