funderingar....

Nästa vecka ska jag faktiskt börja plugga igen. Efter 6 år känner jag att det ska bli riktigt kul. Jag ska läsa kriminologi som ett komplement till min magisterexamen i sociologi. Jag är trött på att vara arbetslös och det är så segt med jobb just nu. Jag vill göra något meningsfullt. Så nu blir det till att läsa igen. Jag ska dessutom få gå på polisseminarierna i vår - jättekul!

Detta tillsammans med annat har öppnat upp för diskussionen - en andra hund.

Kanske kanske finns det en hund som vi vill träffa. Vi vet inget om den just nu - bara att det är en svart unghund.

SÅ nu funderas det på om det ska bli en hund till. Jag känner att nu är isåfall läge.. eftersom jag ska läsa i vår. Jag har alltså tid att socialisera, träna, vänja och ensamhetsträna en ny liten rackare. Till sommaren kanske jag måste jobba hela tiden - och hösten vet vi inget om just nu. SÅ när kommer nästa läge? Tar jag en till nu så har nr 2 vant sig och kan säkerligen tillsammans med Beckan ha det bra tillsammans om jag jobbar i sommar. Och förhoppningsvis har vi kunnat spara ihop till en bil ganska snart!

Nu funderas det här hemma kan jag lova.... hmmm

Kommentarer
Postat av: Lina

Halloj! Vad roligt med (eventuellt) en ny liten rackare.. = ) Spännande! Jag har varit inne på Lenas (Qvickelyckans) hemsida och de har planer på en kull som jag verkligen ser fram emot bilder på och antagligen vill ha en tik från med (kullen mellan Vera och Ulven).. Haha. Men men det är bara att hålla sig i kragen antar jag.. *ler* Svårt bara. De är ju så söta, de små godingarna.

Vad kul att det gick så pass bra på agilityträningen! Bara att fortsätta i samma spår! Kul att du fick lite tips med, vad uppskattat!

Vi hörs i veckan! Kramar från Lina och pussar från Vintra! = )

2008-01-14 @ 18:32:09
Postat av: Anna mfl...

iiihii vad spännande ... ja det är svårt att veta när det rätta tillfället är - men när det är - då känns det !

2008-01-21 @ 19:37:43
URL: http://www.olgadapolga.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0