Datorhaveri

Min dator har havererat och i nuläget verkar det inte gå att rädda något som fanns på hårddisken. Tyvärr. Alla bilder borta. Så det händer inte mycket här just nu.

Lite godsaker till håret vore inte fel

Jag är med och tävlar här:

http://lindablom.se/2010/february/tavling-vinn-goldwell-dualsenses-color-paket.html?_tmp=52946835e44f4bcafc3db4d2c076b8d09a9f1cf2


Hela länken till tävlingen om du vill vara med! Annars finns bloggen här:

http://lindablom.se

Jag har ju precis lagt i nya slingor och det var så skönt att få det gjort - samma klippa håret - det var 11 veckor sedan --- jättelänge!! Men nu hoppas jag på lite härliga grejer från Goldwell!Jag hoppas på den här glansen:
Trattpojken och agility

Nu är det snart tio dagar sedan Beckan blev kastrerad och imorgon ska jag försöka ta bort stygnen själv. Han har börjar vänja sig vid tratten nu, de första dagarna var han väldigt missnöjd och vi sov inte så gott precis. Men nu funkar det bra och det ska bli skönt att slippa tratten.

   

Sigge har inte varit intresserad alls av Beckans stygn, skönt och Beckan har inte varit överdrivet intresserad heller. Så han har varit utan tratten en hel del också.

   

När jag fyllde år önskade jag mig en nya bonsai och jag fick en jättefin bonsai. Den gamla har inte klarat vintern så bra och jag fick tyvärr göra mig av med den nyligen. Så det känns jättekul att ha fått en ny att ta hand om. Ska försöka få till en bättre bild.

  
Efter önskemål kommer nu några agilitybilder... dock inte in action. Tyvärr. Det är så svårt att fota i ett ridhus och jag behöver en bra fotograf som kan fota. Men här är delar av förra veckans träning och bana. Vi var inte så många förra helgen, och mest småhundar men det var en bra bana och Sigge var duktig. Beckan får vara hemma även denna söndag för att komma med nästa istället.

Frost och kallt

Snön yr igen, det verkar aldrig ta slut. Jag tycker att det räcker nu, vi behöver inte mer snö just nu. Men visst är det vackert, och det lyser upp - jag behöver det. Trots all kyla och all snö har vi inte haft så många frostiga dagar, men här kommer bilder från en vacker morgon... som jag var tvungen att försöka fånga.

   
Det var en underbar morgon med ljuset och skuggorna. Snön är så djup på vår baksida så vi knappt kan går där. Sen igår när det drog in ny snö och starka vindar är all upptrampade stigar igensnöade och snön ligger i drivor som sanddyner.

   

Bokhultet

Denna vackra plats som vi besöker för sällan. Men för ett tag sen gick Malin och jag en långpromenad där med hundarna. Det var kallt men härligt. Mångar vägar och stigar finns att följa och bokskogar är sagolikt vackra, året runt.

    
    

Det var en underbar förmiddag med strålande sol. Och vi hade tur, efter lunch försvann solen. I bokskogen finns fortfarande spår från den tiden då vi hade regemente här. 

   
  Notera att mina hundar står likadant... 

Härliga vinterdagar att leva länge på. Jag hoppas kunna fota Bokhultet fler gånger. När vi var där i höstas regnade det hela promenaden och därför blev det inga bilder då....

Ligga sked - nu med bildbevis

Som jag tidigare nämt har jag kommit på hundarna vid ett flertal tillfällen att ligga sked med varandra. Här kommer nu bildbevis från helgen...

  
Beckan gör en förvånad min när jag kommer på dem... siggan viskar något i örat. Kort därpå var det magiska ögonblicket förbi...


Den senaste tiden har ju varit ganska trist för oss alla, först så kallt så hundarna inte ville vara ute... sen var vi sjuka och kunde inte vara ute. Därefter har Beckan kastrerats och får inte mer än rastas. Men snart kan vi plocka dän stygnen och idag gick vi en lite längre runda än i kvarteret, skönt. OCH, det börjar bli ljusare. =)


Härliga ting

När jag fyllde år fick jag fina tulpaner, papgegoj tror jag att de heter. Tyvärr blev det inte av att jag fotade dem... dock fotade jag de andra fina tulpanerna som jag fick av mamma o pappa. Jag älskar tulpaner och nu behöver man lite fina blommor som piggar upp.

   

Sen har jag ju mina alltid lika mysiga hundar... =)

   
Siggan finns där jag är... han följer mig som en liten svans. Han trivs utmärkt i hundkorgarna. Beckan vill helst ligga under täcket i sängen. Siggan visar upp sin vanliga look, han har en rätt rolig uppsyn.

    
    Sigges andra tand har trillat ur... inga fynd ännu.

Träna trix

Det har varit några trista dagar för hundarna, dels har vi varit sjuka, dels har det varit så kallt för hundarna så de knappt velat gå ut över huvudtaget. Det längsta vi kunnat vara ute har varit en kvart. Så de har varit lite rastlösa och vi ganska hängiga. Men idag på em kunde vi gå en lite längre runda iallafall, ingen långpromenad - men så de kunde springa av sig lite iallafall. Jag har försökt träna lite trix med hundarn inomhus istället och jag filmade lite men tyvärr lyckas jag inte lägge ut det här... (i vanlig ordning).

  
Inte förstå. På kommando: stäng dörren. Jag fick med Sigges öga på ett hörn med. =D

    
Lite bus har det också blivit. Kycklingen är kul även utan pip.

  

Pomelo

Min nya favoritfrukt är POMELO.

  

Till vänster röd och till höger honungspomelo. Den röda är röd inuti. Vi tyckte inte den röda smakade så mkt som honungspomelon. Honungspomelon är frisk och lite sötsyrlig, som en grape men inte besk. Den kladdar inte och är underbart fräsch och god. Den är stor och räcker länge. Lättast skalar man den genom att skåra först med kniv när man skurit av ändarna. Sen tar man en klyfta och drar av hinnorna och äter det som finns i. Fantastiskt gott!

Paprika och koksmelerat

Nu har jag äntligen kunnat sy mina nya fleecetäcken till hundarna och även ett nytt halsband till Sigge med fleece. Jag vet inte hur länge jag planerat detta, men nu är allt klart iallafall - och det blev jättebra.

   

Ljusgråmelerat och mörkgråmelerat respektive paprika/bränd orange och organge. Sigge ska ha det orange och Beckan det grå.

  
Sigge i sitt nya täcke. Och hans nya halsband i paprika med det fina bandet i samma färg.


  
Sigge tycker inte om att stå modell, vilket syns tydligt. =)

RSS 2.0