Agility och regn

Idag kastade vi oss iväg, mitt upp i allt - för äntligen var det uppehåll. Hela dagen igår och hela dagen i dag har det regnat. Inte så kul. Igår hittade vi dock ett hål i regnet och var ute på långrunda utan att bli blöta. Och i fredags var det jättefint - tur att jag var ledig då. =) Men givetvis skulle det regna hela helgen. Men som sagt -vi kom iväg på lite träning till slut. Som jag längtat - det var ingen kurs den här onsdagen så vi hade inte tränat på en hel vecka!!! Ca 50 min var det uppehåll och då passade vi på att träna lite fart och staket. Beckham var på bra agilityhumör idag och det var lugnt på andra sidan sjön - dvs inga skott på hela tiden från skjutbanan! Jippi! Så vi körde lite balanshinder och en hel del slalom - han har blivit så himla duktig på det - riktigt snabb. Vad synd det är att han hatar visselpipeljudet... Men vi tränar vidare ändå - för det är ju så himla kul. =)

De här bilder fick jag av Erika med Pompe. Vi hade turen att träffa dem för ett tag sen när de varit och tävlat agility i Emmaboda. Så vi körde lite agility ihop och sen fick jag de här fina bilderna!
 
Efter träningen frågade Sofia om vi ville hänga med henne och Milou på en runda i Bokhultet - vi hängde på och sen var det slut på uppehållet. Vi har nog aldrig varit så blöta. Vilken skur vi råkade ut för, det bara öste ner och hundarna undrade nog vad vi egentligen höll på med. Men nu är de varma och nöjda igen! Här kan ni läsa om Sofia och Milou! http://baraomfiasflock.wordpress.com/

Kommentarer
Postat av: anna, ville och elton

Vilka fina bilder! Man ser verkligen hur olika killarna är - både i utseende och personlighet. Erika(?) har verkligen fångat deras sätt i bilderna :)

2012-10-29 @ 16:59:23
URL: http://sota-nosar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0