...över ängarna

                     

Här är bilder från dagens promenad i reservatet här i närheten! Vi går här nästan varje dag - det finns olika rundor och det är fantastisk utsikt och ett underbart område att bo så nära som vi gör. Beckan kan gå lös och springa runt som han vill och jag kan njuta av naturen!

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh, det ser ju jättefint ut!! Får komma ut med Vilda Vintra och gå där snart, skulle vara trevligt! Är i stan på snabbvisit nu, nyss gått runt Växjösjön. Träffade faktiskt en annan italienare från Heesa Meesas, som var riktigt fin! Och mindre än Vintra fast han var 3 år.. Hehe. Hans matte o husse tyckte att Vintra var mer lik en Whippet och det stämmer nog med tanke på hennes storlek och proportioner. De bodde för övrigt på Teleborg, så det borde väl vara i era trakter.. ; )
Måste träffas snart! Har bara så mkt i skolan nu, fullt upp med plugg i helgen och sen måste jag väl till Älmhult till veckan igen eftersom det blir en del långa dagar.. Men snart är jag (förhoppningsvis) här på heltid... Hoppas ni har det bra! Saknar att träffas!

KRAM från Lina och Vintra

2008-01-12 @ 13:14:55
Postat av: Anna och c/o

Å så underbart ! Vilka vackra bilder och vilken
vacker härlig hundpromenadsrunda att gå ! ooo vill också gå där...!

2008-01-13 @ 08:54:49
URL: http://www.olgadapolga.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0