Blommor och balkonger del 2

Hur gick det med mina blommor? Jo då, det gick rätt bra för de flesta. Penseerna byttes ut efter ett tag och ersattes av andra blommor, plus att jag inte kunde hålla mig utan köpte fler krukor... Det blev bland annat en tobaksplanta i lime, margeriter, persilja satte jag också.... Så här ser det ut nu iallafall....

  Sukulent och örthörna. Den ena blommande sukulenten har varit jättedålig efter blomning tyvärr. Men den andra har varit jättefin och blommar om flera gånger. De andra ha väst till sig mycket bra och timjanen är super. Kolla på första inlägget och se skillnaden!

   Pelargoner och persilja. Pelargonerna har verkligen trivts ute. De har blommat jättemycket och har fortfarande många knoppar. Persiljan blev lite mager, men god.

   Och framsidan: Först en fjärilslavendel och en annan kruka där den ena växten växte till sig jättebra och blev så fin, den andra blev dålig och jag funderar på att dra upp den. Sen palettbladet, som har växt jättemycket - kolla in första bilden i inlägget om balkonger och blommor. Sen en underbar lite viol som också vuxit mkt och blommar hela tiden. Härligt!

Jag ska snart uppdatera min reseskildring!

Kommentarer
Postat av: Cel'Dara

Åh vad fina blommor! Palettbladet var finast. Jag odlar såna inomhus men dom blir bara rangliga, så jag tänkte testa att sätta ut dom nu ett tag innan det blir för kallt. :-)

2008-08-16 @ 10:55:17
URL: http://celdara.blogspot.com
Postat av: Cel'Dara

Jo, jag försöker toppa mina oxå.. men jag har lite svårt för det kan jag erkänna. Jag tycker det är synd att nypa av dom ju, hihi!

Jag har tre olika sorter just nu. Och bara den ena växer fint utan att bli ranglig. Men så funderar jag på ifall dom står för soligt kanske. Jag har dom i ett fönster där det är morgonsol. Kanske är det det som felar...?

Min kusin satte oxå ut sin palett tidigt i somras och den är så stor nu så hon vet inte vart hon ska göra av den sen när det blir kallt.

Jag har skänkt henne en novemberkaktus som jag tröttnade på efter två år utan en endaste blomma, så jag ska tipsa henne om att sätta ut den oxå på balkongen. :-)

2008-08-16 @ 12:58:03
URL: http://celdara.blogspot.com
Postat av: Cel'Dara

http://bettan82.bilddagboken.se/p/show.html?id=253981623&directlink=1

Min kusins fina palettblad. Kolla dom andra bilder där från samma dag. Jag är så avis!

2008-08-16 @ 19:26:46
URL: http://celdara.blogspot.com
Postat av: Bettan

Åh, vilken fin palettblad. Jättefina färger. Kul att du kollade in på min bilddagbok. Kolla gärna in min blogg oxå!

2008-08-17 @ 13:51:49
URL: http://bettan82.blogspot.com
Postat av: Therese Skog

Vilka fina blommar du har, trist att hösten kommer så fort nu.



Jag hoppas att vi ses i Växjö ; - ))

2008-08-23 @ 11:11:38
URL: http://skogsville.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0