Nya sygrejer

Jag har inte hunnit så mycket heller den senaste tiden.. men lite hann jag med förra helgen iallafall! Ett halsband i brunt till en whippet - brunt fuskskinn har jag inhandlat och ett nytt band. Och så ett täcke till Arthur - i svart!

   

Kommentarer
Postat av: Natalie

sv: tack för berömmet för halsbandet! är sugen på att sy en sele snart, tycker de som du gjort blev så snygga. men jag håller redan på med att försöka göra ett hundhalsband med pärlor vilket kommer ta lång tid innan jag gjort klart, det är otroligt pilligt så man orkar inte hålla på så länge varje gång...

tack, ja jag får se vad det blir!

/Natalie

2008-04-19 @ 21:21:38
URL: http://vieillerie.blogg.se/hund
Postat av: Anna-Viktoria

Nu skäms jag... =( satt ändå och kollade igenom massa bilder på Bessie innan jag la upp dom med Miki och såg ju dom på Bessie och Beckan...
Jag skylle på alzhimers-light!!!

2008-04-20 @ 13:38:12
URL: http://annaviktoria.blogg.se
Postat av: Anonym

Hallojsan!
Tack för titten på hemsidan. Nu finns ytterligare dagsfärska bilder på diverse halsband i bloggen. Du va lite för snabb för att jag skulle hinna uppdatera dagens bus. ;)
Tjusiga grejjer du skapar! Ha d gött! =)
MVH /Katja & Viper

2008-05-04 @ 20:10:20
Postat av: Olga da Polga

Tack för besöket hos oss ! Dorinda är verkligen allt vi kunnat drömma om ! Skall beställa ett halsband till henne också såsmåningom ! Undra vilken färg som passar henne bäst ?
Kramar Anna & c/o

2008-05-11 @ 20:10:57
URL: http://www.olgadapolga.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0