Panering och risotto

Nu har jag testat lite nya paneringar - med bra resultat. Första paneringen var med cornflakes! Jag panerade stora bitar quornfiléer och sen åt vi kokt potatis och kall sås till. Gott och enkelt! Förra lördagen åt vi risotto - en av våra favoriträtter. Den här gången hade vi gula kantareller i och några till bredvid och sen goda vaxbönor och en fräsch sallad med nektarin och pinjenötter.

  

Här kommer nu ännu en panering - quornfiléer panerade i krossade ostbågar. Jag måste erkänna att jag var skeptiskt, men jag gick med på det till sist - och vilken tur. Det var riktigt gott. Jag blandade i salt och peppar i ostbågarna för att få mer smak. Sen åt vi bulgur till och en kall gräddfilssås och en sallad.

Kommentarer
Postat av: Jeanna

Vad gott det ser ut!

2010-09-10 @ 21:25:33
URL: http://jeannasuniversum.wordpress.com/
Postat av: Susanne

Tack för middagstipsen! Jag blir så glad för såna för min fantasi tryter ibland, måste jag erkänna! Och din mat ser mumsig ut! :-)

2010-09-11 @ 03:51:52
URL: http://susalull.wordpress.com
Postat av: Linnea

Tack! Det blev väldigt gott faktiskt så det var kul. Jag lagar mkt efter recept just för att fantasin tryter och vi gillar variation båda två. Det finns fler middagstips under MAT. Jag ska försöka bli bättre på att matblogga tänkte jag! =)

2010-09-11 @ 18:01:55
URL: http://thewhitecarnation.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hoho, låter nästan lite läskigt med ostbågar och quorn! Men det verkar ju som om det gick hem! :)

2010-09-11 @ 20:47:16
URL: http://jehanna.wordpress.com
Postat av: Linnea

Ja jag vet, jag tyckte inte alls det lät gott - jag gillar inte ostbågar som snacks. Men det var den mest lyckade paneringen som jag har testat faktiskt!

2010-09-11 @ 20:49:21
URL: http://thewhitecarnation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0