Knep o knåp

Vi är ju ganska däckade här hemma nu, iallafall vi på två ben... hundarna har rätt trist men vill inte vara ute i 10 minus ändå... så vad gör man. Iallafall har jag idag orkat fixa med min hemsida lite så den ser lite mer personlig ut. Jag är riktigt nöjd! Välkommen in och kolla!

http://www.freewebs.com/thewhitecarnation/ 

Annars händer det inte så mycket här, vi är förkylda och mår riktigt kass. Jag har inte haft feber iallafall, alltid något. Så det blev ingen kastrering för Beckan igår som planerat utan det är framflyttat till nästa torsdag istället. Jag har tagit lite fina bilder men jag har inte orkat komprimera dem ännu så de kommer en annan dag. Som sagt - inte mycket energi till något just nu. =(


 
 Vi ligger i ide ett tag...

Kommentarer
Postat av: Lina

Trist att va sjuk!!! Krya på er..



Kan säga att d finns fler som inte vill va ute nu, idag hade vi -21 här(inatt -28) heeeelt sjuukt kallt. Fin sidan blivit!

2010-01-30 @ 19:39:13
URL: http://italienare.blogspot.com
Postat av: Anna

Krya på er!!! Det är såå himla tråkigt att vara sjuk - men kul när man orkar vara lite kreativ och hinner med sånt man inte gör annars! Dina sidor blev supersnygga! Apropå halsbanden jag frågade om förut så kommer det bilder på dem nån dag - har inte hunnit med ännu men kul att du "nappade" på återanvändningstankarna ... Fortsätt bli frisk// Anna

2010-02-01 @ 06:39:21
URL: http://www.olgadapolgahundar.blogspot.com
Postat av: AnnaViktoria

Bessie är oxå sådär, hon blir uttråkad av att bara vara inne men så fort vi går ut krampar tassarna och hon vill IN. Så det blir mkt trickträning och tokbus =) hoppas på vår SNART!!!

2010-02-01 @ 13:56:10
URL: http://annaviktoria.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0