Utfodring...

Jag är lyckligt lottad - för jag har två matglada hundar - ibland kanske lite väl matglada. Men hellre det än hundar som matvägrar. Beckan har ju haft perioder av matvägran men nu var det länge sen. Och Sigge har god aptit, ibland lite väl glubsk.. han kan svälja stora bitar.. så jag matar honom med de stora specialfoderbitarna för hand.

  

Kommentarer
Postat av: Lina och Vilda Vintra

Hallå! Trist att du är sjuk, skönt ändå att det blir lite bättre. Vintra förstår för övrigt inte alls när jag säger att Sigge och hon kanske är lite lika med hur de behandlar maten.. Vintra bara kastar i sig sin mat, och det tar slut på några ögonblick... Speciellt när hon äter tillsammans med andra hundar - då måste hon ju bara bli klar först.. Nåja, skönt att hon har god aptit igen, var lite taskigt med den efter hon löpte i oktober/november. Men nu är den allt tillbaka, och det med råge. Krya på dig och hälsa killarna! :)

2009-03-10 @ 17:29:58
Postat av: Andreas

fin hund :)



Hoppas du får en underbar kväll nu! Ha det så bra :)

2009-03-10 @ 22:21:41
URL: http://andreasarzen.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej Linnea.



Du är en lyckans ost som inte behöver tvinga i dina hundar mat. Här är jag förundrad över hur Arthur får i sin näring... Han äter bara om han får leverpastej på maten :)

2009-03-11 @ 08:56:26
URL: http://villawester.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0