En kärleksförklaring....

Finns det någon ras som italiensk vinthund? Nej jag tror inte det - inte för mig iallafall... Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om denna hund... så charmiga, roliga och härliga. Så istället för att mässa tänkte jag lägga ut lite bilder på härliga, vackra italienare istället! 

   April (till vänster på första bilden) är avlägset släkt med Beckan och sen är det hennes kompis Natacha!

 Två fina killar - Stefan och Ville! Ville är bror till Beckan och Stefan är avlägsen släkting.

  Och så Beckan förståss... Fler bilder från "en dag med bompa" finns tidigare i bloggen! Kolla in mars 2008 och skrolla ner lite!

Kommentarer
Postat av: Cel'Dara

Åh vilka mysiga bilder, jag blir så sugen! :-))

2008-12-11 @ 22:44:22
URL: http://celdara.blogspot.com
Postat av: Lina

Instämmer med ovanstående skrivare.. ;) Underbara bilder - blir sugen på att skaffa en liten "syster" till VIntra när man ser hur mysigt de som är 2 kan ha det... :) Annars har hon varit riktigt olydig idag... Vi var ute och skulle klä vår en med lite julbelysning och när vi kom in hade hon lyckats med konststycket att lyfta upp en mini- keramikkruka fylld med julgodis (som nötter och choklad) ur en papperspåse och tagit bort plasten som var över och satt i sig mer än hälften av innehållet... Hur i hela friden lyckades hon med detta undrar vi?? Lyckligtvis var det inte en spec stor mängd hon fått i sig, eftersom krukan var pytteliten, men ändå!!! Well. Typiskt att det var just nötter och choklad med,.. men det verkar inte gå ngn nöd på henne. Nåja, mattjuv ändå ut i klorna är hon allt, det lilla livet.



Många kramar - hoppas vi kan ses den 26...?



Lina, Jon och Olydiga Vintra

2008-12-13 @ 19:21:47
Postat av: En annan Lina ;)

Jaa kan bara hålla med!! Blir alldeles varm i hjärtat av dina härliga bilder och tycker absolut likadant. Är oxå jättesugen att skaffa nr2 italienare men vi får se ;)



//Mini&co

2008-12-15 @ 19:24:21
URL: http://lantlollans.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0